Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Carod-Rovira defensa Espanya i el seu centralisme
01 abr 2009
Escoltant a en Carod-Rovira a Els Matins, de veritat, Esquerra no està als braços del PSC sinó del PSOE-PP. Quina vergonya de polítics que tenim...
Quan la majoria de la comunitat universitària (no només estudiantat) està d'acord amb què el procés de Bolonya fa fiasco per les imposicions del govern central (o d'una minoria que imposa des de despatxos), les contradiccions amb altres models europeus d'aplicació i la manca de definició/concreció pressupostària, sense oblidar la manca de debat i informació, Carod-Rovira es queda tan ample dient que això és Madrid. Però on està el plantar cara, el fer polítiques i propostes ajustades a les necessitats i possibilitats de Catalunya? quina pena que fa Esquerra!!!!

Transcripció a partir del minut 14:20 de l'entrevista que podeu trobar aquí http://www.tv3.cat/videos/1127179

J. Cuní: Qui realment té les competències i obliga a això [a Bolonya] és el govern espanyol, i aquí no sembla que es protesti contra el govern espanyol?

JL Carod-Rovira: fixis que això és per part de gent universitària, que se suposa que són els que haurien d’estar mes informats. És a dir, les decisions sobre aquest tema no depenen d’un conseller de la generalitat, tingui la competència que tingui, depenen del ministeri espanyol corresponent, per tant no vull desviar les protestes, no estic dient “aneu-vos a manifestar a allà”, però és clar, carreguen els “neulés” al govern de la generalitat i a una departament en concret quan la capacitat de decisió la tenen uns altres.”

L'entrevista continua afirmant que "Barcelona és la capital dels antisistema" jajajajaja
Quin puc orgull cap al fet diferencial català!!
Salut!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Carod-Rovira defensa Espanya i el seu centralisme
02 abr 2009
Pues si Esquerra acepta coste cero para Bolonia en Catalunya, pues tendrà también coste cero en financiación. Que fácil me lo ponen estos de Esquerra. Carod desinflaglobos!!
Sindicato Sindicat