Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : laboral
Concentració davant de la seu d’Inicitiva per Catalunya Verds.
01 abr 2009
Demà dijous 2 d’abril a les 19 hores al carrer Ciutat 7 (al costat de la Plaça Sant Jaume).
esquerra ic.png
Tal com informàvem ahir dimarts 31 de març després del desallotjament il·legal dels locals del Comitè d’Empresa en el Centre de Manteniment de Canyelles, per part de la direcció de l’Institut, es va convocar un Comitè d’Empresa Extraordinari per avui dimecres 1 d’abril.

Davant la falta de locals per poder celebrar-ho, els delegats / des del Comitè d’Empresa hem acudit a la seu de l’Àrea de Medi Ambient (de la qual depèn Parcs i Jardins) i ens hem instal lat en una sala de reunions de la cuarta planta on hem realitzat el Ple del Comitè.

Primerament s’han explicat les accions jurídiques realitzades (denúncies als Mossos d’Esquadra, denúncies en Inspecció de Treball i en el Departament de Treball) i les possibles denúncies al Jutjat Penal i en Magistratura de Treball. També s’ha decidit demanar una reunió urgent amb el Gerent de Medi Ambient Sr Campillo, que ha tingut a bé concedir la reunió a les 20 hores d’aquesta tarda.

El Comitè d’Empresa ha analitzat i valorat que el desallotjament il·legal produït ha estat a causa de les denúncies i mobilitzacions que els treballadors / es de Parcs i Jardins i aquest Comitè d’Empresa vénen realitzant, denunciant els incompliments del Conveni i sobretot les contractacions fraudulentes i irregulars (realitzades a DIT) que s’estan realitzant sobretot en categories d’alt nivell, contractacions sobre les quals el Comitè no ha rebut cap tipus d’informació respecte als sistemes de selecció empleats, la qual cosa ens crea seriosos indicis que pot haver-hi endolls polític o d’amistat en elles.

Per tot això, el Comitè d’Empresa també ha acordat realitzar una concentració demà dia 2 d’abril a les 19 hores davant de la seu d’Iniciativa IC-VERDS al carrer Ciutat 7, on es va a realitzar una acció per denunciar les il·legalitats comeses i s’informarà a la premsa detalladament dels fets denunciats.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració davant de la seu d’Inicitiva per Catalunya Verds.
01 abr 2009
Je, je. Al pas que anem, no els votaran ni els seus familiars...
Res com alimentar l'afany de poder oferint-lis un carrec com el d'Interior per veure com actuen aquests hipocrites de debo.
Si arribo a saber que es treurien la careta tan rapit, els hagues votat fa anys, i ara serien una força extraparlamentaria amb paradeta de estampetes a les rambles el dia de Sant Jordi, i poc mes.
Sindicat