Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Feliciteu a l'Hereu, avui es el dia dels cretins...
01 abr 2009
En un món on triomfa la estafa, la corrupció, el nepotisme i la hipocresia, el 'nostre benvolgut alcalde' és un mascle-alfa dominant.
medalla_or_narcis_serra_01.jpg
Que tenen en comú tots els dirigents politics catalans?
Doncs que tots varen esser ensinistrats a col·legis religiosos. Tant se val si aneu a votar CiU, PP, ERC, PSC o ICV. A sobre nostre, controlant els nostres impostos i castigant-nos per algo que em fet malament sempre hi haurà un paràsit ensinistrat per la casta sacerdotal catalana.
Es fantástic això de la democracia! Mireu, si més no: podem escollir les sigles i el color, però els amos seràn sempre els mateixos.
De fet es meravellós això de poguer fer polítiques de dretes amb vots d'esquerres.
I encara hi ha qui s'ho creu, aixó de la democracia! La creu es qui mana. Sempre.
4000 milions per el fiasco del Forum, retallades en la protecció social, els serveis publics, els equipaments, l'ensenyament. I tot de pagament, tot és només per els rics i els turistes rics, tot per els poderosos. Ave maria purisima.
Cal recordar que va esser escollit per un altre jesuita [Clos], que va esser escollit per un altre jesuita [Maragall], que va esser escollit per un altre jesuita [Serra]... que ara es qui mana a la Caixa de Catalunya. Els germans Ripolin? No! Els nostres amos nazional-sociates!
Però no desesperem, ens queda el consol de pensar que segur que posará cara de pena i d'orgull ferit quan li hagi de passar la banda i el bstó d'alcalde al candidat electe de CiU-PP a les properes eleccions municipals [casualment, en Trias, un altre jesuita].
I visca Catalunya i visca la democràcia!
... i visca el Barça!

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa