Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
Kafeta Solidària ProAvortament al CSO Revoltosa
01 abr 2009
Aquest dijous obrirem la kafeta del CSO Revoltosa (els dijous és un espai no mixte per a dones i lesbianes) en solidaritat a una de les dones que ha estat condemnada a pagar una multa per provocar-se un avortament. Obrirem a partir de les 20.30h i la pasta que traguem de la beguda i el tapeo serà enviada a aquesta dona que va ser denunciada pels propis serveis sanitaris i que ha estat condemnada a pagar una multa de 360 euros quan està cobrant 400 euros al mes (i encara “ha d’agrair” que no li fessin entrar a presó). Podeu llegir més detalls al següent enllaç:

http://www.elperiodico.com/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAS&idn



Actualment estan havent-hi molts casos de dones que avorten i que són condemnades per l’Estat Espanyol. Moltes són dones immigrants i sense recursos, la qual cosa augmenta la seva vulnerabilitat davant d’aquestes lleis mascle-capitalistes.

Nosaltres recolzem la lliure decisió sobre el propi cos i volem mostrar la nostra solidaritat amb elles.

Recordem també que l’església i tots els reaccionaris estan fent una campanya forta en contra de l’avortament i que fa falta que ens posem les piles en rebutjar els seus discursos, els seus plafons i les seves concentracions mascle-catòliques el 25 de cada mes.

Lloc: CSO Revoltosa
C/Rogent 82
<M>Clot (L1 o L2) i Camp de l'Arpa (L5)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Kafeta Solidària ProAvortament al CSO Revoltosa
01 abr 2009
D'acord amb lo del dret al propi cos, ara quan avorteu extermineu el cos d'un altre, negueu la vida, aneu contra natura. Un apunt: Lesbianes: dones originaries de l'illa de Lesbos (Grecia). Dona que ama a dona: us ho deixo a vosaltres, no vull faltar el respecte. Digue les coses pel seu nom.
Re: Kafeta Solidària ProAvortament al CSO Revoltosa
02 abr 2009
pep tu fes-te la vasectomia i així no tindràs problemes morals... a nosaltres ens deixen en pau perquè dret al propi cos significa en la seva totalitat, sense excepcions, i que jo sàpiga algo que creix dintre del teu cos (com un tumor, un fetus o el que sigui) forma part del teu cos fins que surt. Per cert, un altre apunt: et deixo amb una frase de la Cherlyl Clarke una lesbiana feminista afroamericana.
“Ser lesbiana en una cultura tan supramachista -capitalista- misógina- racista-homofóbica e imperialista, es un acto de resistencia, una resistencia que debe ser acogida a través del mundo por todas las fuerzas progresistas. …La lesbiana, esa mujer "que ha tomado a otra mujer como amante" ha logrado resistir el imperialismo del amo en esa esfera de su vida. La lesbiana ha descolonizado su cuerpo. Ella ha rechazado una vida de servidumbre que es implícita en las relaciones heterosexistas/heterosexuales occidentales y ha aceptado el potencial de la mutualidad en una relación lésbica, no obstante los papeles” (Clarke, 1988).
Re: Kafeta Solidària ProAvortament al CSO Revoltosa
02 abr 2009
Compares un tumor amb un fetus? Esteu malaltes de debo. Un fetus es una vida humana, es a dir tu i jo. Els diners que fareu, si es que en feu podrien esser destinats a manutencio de la criatura, no a la seva exterminacio. Lesbianes son dones nascudes a l'illa de Lesbos (Grecia), vosaltres sou senzillament bolleres i tortilleres, unes amb el rol de "mascle" i d'altres amb el de "femella" aixi que per a mi sou igualetes a la resta del genere huma, amb la vostra particularitat, pero igual. No conteu rollos de patriarcat i demes, i per una altra vegada et pots estalviar el texte.
Sindicato Sindicat