Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: especulació i okupació
Ocupació de la Seu del districte de Sant Martí en protesta contra el Mobbing
31 mar 2009
DSC02339.jpg
DSC02360.jpg
DSC02363.jpg
DSC02368.jpg
DSC02374.jpg
DSC_3221web.jpg
DSC_3228.jpg
DSC_3273.jpg
DSC_3282.jpg
foto_1web.jpg
Afectades pel mobbing, juntament amb grups de suport i solidarixs vam ocupar ahir la Seu del Districte de Sant Martí. Al voltant de les 11h del matí, unes 50 persones entràvem a l'interior de la seu amb l'objectiu de denunciar l'assetjament immobiliari (mobbing) en el barri, així com responsabilitzar als poders públics de la seva perpetuació.

A l'entrar, cridàrem consignes com “cap veïna fora del barri”, “Què direm?mobbing no, què farem? Lluitarem” o “polítics mentiders no serviu per res”. Al mateix temps, es va penjar una pancarta des del primer pis, en la qual es llegia “Davant l'actitud còmplice del Districte, aturem els desnonaments”.

En tot moment, es va evitar la confrontació amb els funcionarixs i usuarixs del districte, als quals se'ls va convidar a esmorzar (te, fruita, etc.) i se'ls va explicar el perquè de l'acció. Vam repartir tríptics sobre el mobbing, formes de detectar-lo i combatre'l; i octavetes en les quals s'explicava el cas de Rosa Talón. Rosa és una veïna del barri del Clot, que pateix assetjament immobiliari des de fa més de 15 anys. El pròxim 21 d'abril serà desnonada, o almenys ho intentaran. Ella és una més de les moltxs afectadxs per l'assetjament de propietaris, administradors de finques i ajuntaments. Algunxs de les persones presents en l'acció, portaven perruques rosa-fucsia en suport a la Rosa.

Un grup de gent va romandre fora de la seu cridant consignes i repartint tríptics. Es va encadenar un maniquí amb una pancarta que deia “M'han fet fora de casa perquè l'Ajuntament passa! Prou complicitat amb el mobbing”. A l'arribar la Guàrdia Urbana ens van intentar treure una de les pancartes que hi havia fora. Aquesta es va penjar enmig de la plaça. La Urbana va entrar a l'interior i després de diverses empentes decidirem sortir, ja que no es volia entrar en cap tipus de confrontació. Fora, abans de desconvocar l'acció, l'assemblea contra la violència immobiliaria de Barcelona va llegir un comunicat en el qual explicava el cas de Rosa i es convocava una concentració en suport a la Rosa, el dia 21 a les 9h. davant de la seva botiga, carrer Rogent 81 bis.

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicato Sindicat