Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Presentació de l'AJ LA GUSPIRA - Tarragona -
30 mar 2009
NEIX L’ASSEMBLEA DE JOVES LA GUSPIRA
Després del treball intern, de consolidació i d’assentar els objectius, l’Assemblea de Joves La Guspira es va presentar el passat divendres 27 de març

El passat divendres 27 de març es va presentar, amb un acte al Casal Popular Sageta de Foc, l’Assemblea de Joves La Guspira; una nova assemblea de joves que neix amb l’objectiu de donar a la ciutat de Tarragona la perspectiva juvenil a la lluita per la independència, el socialisme i el feminisme que alguns altres col•lectius locals també estan duent a terme.
El divendres 27 de març es presentava l’AJ La Guspira amb un acte en que dos membres d’aquesta van posar de manifest els objectius amb els que aquesta neix, quines perspectives de treball té i en quin àmbit treballaran. L’AJ La Guspira aposta per la independència, el socialisme i el feminisme a nivell juvenil; durà aquesta lluita, que és única i transversal, a nivell local; treballarà des de l’òptica juvenil a l’Esquerra Independentista del Camp (EIC), a la campanya 300 anys d’ocupació, 300 anys de resistència! i a la plataforma Aturem la crisi Combatent el capitalisme!; a més, el col•lectiu durà a la pràctica les seves pròpies accions i activitats.

A l’acte de presentació hi va intervenir en Franki de Terrassa, actual pres polític català que compta amb el 3r grau, i que va ser condemnat a 2 anys i 7 mesos per injúries a la bandera espanyola. A la xerrada, hi va intervenir en Franki, on va exposar cronològicament l’ordre dels fets; de la detenció a l’actual empresonament. Posteriorment un membre de Solidaritat Antirepressiva de Terrassa (SAT) va intervenir tot explicant com ha estat i és el suport antirepressiu que rep en Francesc Argemí, Franki.

Posteriorment, i per concloure l’acte, el cantautor tarragoní Josep Romeu va oferir un concert als i les assistents amb lletres seves com Ja n’estem farts d’haver de demanar perdó per existir o Llengua meva, i amb composicions d’altres cantautors com Sageta de Foc, d’Ovidi Montllor, adaptant la lletra del poeta Salvat – Papasseit. El jove cantautor va posar de manifest el retorn de la cançó protesta i de la nova generació de cantautors que incorporen la lluita a la cançó d’autor.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Presentació de l'AJ LA GUSPIRA - Tarragona -
31 mar 2009
no n'hi havia una, ja??
aquestaes de la cajei??
Re: Presentació de l'AJ LA GUSPIRA - Tarragona -
31 mar 2009
sembla que per culpa d'aquesta han expulsat les dues de la CAJEI o algu així
Sindicato Sindicat