Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Sobre el juicio contra el CIRE
30 mar 2009
El pasado día 13 de Marzo, se llevó a cabo la farsa judicial, para legitimar los abusos de explotación laboral penitenciaria, y para evitar que la denuncia realizada por Amadeu Casellas contra dicha situación (74 euros al mes por media jornada como paleta oficial de 1ª, sin seguridad social, sin medios de seguridad, ni notificación de despido, ni finiquito), en las prisiones de Catalunya, prosperase.
Hoy se ha realizado el Juicio contra el Departamento de Justicia. Este Juicio se ha celebrado sin estar yo presente, sólo he sido un mero espectador que he visto el juicio por video-conferencia desde el centro penitenciario de Brians 2, sin poder hablar. Un juicio que me ha recordado los sumarísimos franquistas, sin respetar mis derechos más fundamentales, sin garantías procesales.

    En el Juzgado Social nº 1 en la Ronda San Pedro de Barcelona, se ha visto como el abogado del departament de Justicia, era el que daba las órdenes. La jueza era otro mero espectador de una farsa de la que han sido testigos abogados de los derechos humanos y derecho internacional. Ellos han sido testigos directos de esta pantomima judicial, un juicio patético donde incluso al parecer, se ha permitido la entrada de armas de fuego, tal y como pudieron comprobar los abogados internacionales. Así es como funciona la Justicia en este país, pero yo ni me rindo, ni me intimidan estos fascistas y que no les quepa la más mínima duda que cobraré hasta el último euro que me deben.

    También les digo que la explotación laboral, torturas, muertes inducidas y todos los abusos que se están cometiendo en las cárceles, se terminarán. Esto es una lucha de principios y dignidad, algo que estos fascistas no conocen y que a los anarquistas nos sobra y no permitiremos que un sistema fascista se salga con la suya, por esto todos los que somos anarquistas sino estamos más unidos que nunca, estos fachas se saldrán con la suya mientras nosotros se lo permitamos. No olvidemos que la unión hace la fuerza y todos sabemos lo que tenemos que hacer. Un saludo para todos los libertarios.

C.P. Brians 2
13-03-09
Amadeu Casellas Ramón

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sobre el juicio contra el CIRE
30 mar 2009
Que no et donen de menjar cada dia? No veus un metge quan no et trobes be? Dret a un advocat, etc...Aixo costa diners amic. No m'extranya que estiguis tan avorrit i hagis de formar merders per tal de sortir de la rutina. Haver-ho pensat abans. Mira avui he anat a passejar a vora del mar, i a l'hora de dinar he anat a la Boqueria a endrapar-me 2 dotzenes de gambes amb all i julivert i una ampolla de Blanc Pescador, collonut. He comprat al quiosc unes revistes gay per a tu i els compis, ja em diras quan les rebis.
Re: Sobre el juicio contra el CIRE
30 mar 2009
PEP, ets un miserable covard. La teva impotencia mental (i segurament fisica) fa que no tinguis altre manera de sentirte superior que rebaixante d'aquesta manera. Doncs males noticies,malalt mental, no nomes no ets superior a ningu, i molt menys a qui pretens ofendre, si no que estas a un dels nivells mes baixos d'humanitat i dignitat al que es pot rebaixar un huma.
Es un insult a la inteligencia i una invitacio a la nausea, per qualsevol persona que hagi entrat en els comentari d'aquest post, llegir les paraules que has escrit desde la seguretat del teu cau dirigides a algu que ha demostrat amb cada una de les hores que ha viscut mes dignitat, generositat, valentia i humanitat que tu amb tota la teva inutil i desperdiciada existencia, sumada a la de tots els teus avantpasats.
Tan de bo rebentis per dins amb el teu all i julivert!!
Sort que per cada persona com l'Amadeu que neix al mon, serveix per compensar els doscents subhumans com el eunuc mental (i potser tambe fisic)del PEP que el contaminen.
Re: Sobre el juicio contra el CIRE
30 mar 2009
molt ben dit laia!
Re: Sobre el juicio contra el CIRE
30 mar 2009
Els anomenats malalts mentals, no tenen tan mala llet i no menteixen compulsivament com el PEP. Això només ho fan els frustrats de sempre, que d'obrir i tancar freixes, ara s'avorreixen llegint diaris i jugant al "tetris" davant de les pantalles de les *video-càmeres i amb les seves fantasies.

Són tan inútils que ni tan sols saben que una de les principals denúncies que es fa de la presó de Brians 2, és el dèficit alimentari, i que a l'Amadeu, després de la seva vaga de fam, no li han atès mèdicament i li han estat negant la visita d'una doctora de l'exterior, fins que li han canviat la medicació que li estava perjudicant. La denúncia contra el CIRE és precisament per impagaments i irregularitats laborals. A més, avui no feia bon dia per a passejar per la vora del mar.
Re: Sobre el juicio contra el CIRE
31 mar 2009
Em trenco de riure amb vosaltres. Impotencia mental? Parlo 5 idiomes i nomes he treballat assalariat quan tenia 14 anys a la cuina dels "Caracoles". Ni he estudiat ni he pagat impostos, jo he treballat sempre amb negre i no tinc quartos al banc. La fisica si qualsevol noia te dubte, sempre ho podra comprobar personalment. Aquest senyor que defenseu tan apassionadament, no val per res, igual que els violadors, lladregots i demes "llestos" amb els que aquest senyor gaudeix la companyia diaria. Aixi que des de la comoditat de la biblioteca puc dir: Que et fotin, a tu i els de la teva morralla. O us penseu que amb les seves "expropiacions" anava a arreglar el mon? No hi van haver-hi "danys col-laterals"? Es a dir gent espantada, potser alguna hostia al caixer que es posave tonto, etc...Reflexioneu, els bancs roben si, en consequencia no treballeu amb ells, que no vegin ni un ral del vostre malaguanyat sou, si el teniu. En 35 anys en el mon dels "negocis" com deia el JR mai he hagut de treballar amb cap ni un. Per a la teva vaga de fam Amadeu tinc la sol-lucio perfecte,el menu d'avui consistira en Escudella, bonissima recepta de la meva avia que jo preparo igual. Despres una altra passejada pel mar, se me'n fot si hi ha sol o no, tinc tot el temps del mon.
Re: Sobre el juicio contra el CIRE
31 mar 2009
A qui vols enganyar, pallaso? Penses que per cobrar una baixa per esquizofrenia ets millor quels demes?
Re: Sobre el juicio contra el CIRE
31 mar 2009
Vinga PEP, però si tu deies que no tenies àvia perquè et van abandonar al néixer i que per això tens tanta ràbia i odi cap als altres i cap a qui es preocupen dels altres.
Com les "rates", el que tu anomenas passejos per la platja, són passejos per les clavegueres. I dels caragols, només has conegut les baves i les banyes.
Que t'aprofiti el pròxim camió de les escombraries.
Sindicato Sindicat