Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Anunci :: ecologia
14-18 d'abril: setmana de lluita contra els transgènics i per la sobirania alimentària
27 mar 2009
Del 14 al 18 d'abril, enllaçant amb una convocatòria estatal de setmana de lluita descentralitzada contra els transgènics, el Grup de treball contra els petroaliments, integrat per diversos col·lectius i organitzacions catalanes, promourà a Catalunya la setmana de lluita contra els transgènics i per la sobirania alimentària.
Cartell setmana de lluita 04-09.jpg
Petroaliments_o_sobirania_alimentaria_baixa.pdf
Petroaliments_o_sobirania_alimentaria_baixa.pdf (731,65 KiB)
La idea és que el major nombre de col·lectius i persones organitzeu, entre el 14 i el 17 d'abril i per tot el territori català, actes i accions relacionades amb la lluita contra els transgènics i per la sobirania alimentària, de manera descentralitzada i autònoma. Lògicament, això vol dir que cada col·lectiu és lliure d'organitzar el tipus d'actes i accions que cregui oportunes, ja siguin de caràcter més lúdic, reivindicatiu, de sensibilització i difusió, de confrontació i denúncia, etc.

A l'àrea de Barcelona, cada dia de la setmana de lluita es centrarà en una temàtica concreta relacionada amb el marc general esmentat:

Dimarts 14: Transgènics
Dimecres 15: Grans Superfícies de distribució
Dijous 16: Deute Ecològic i Decreixement
Divendres 17: Lluita pagesa i Sobirania Alimentaria

Entenem que seria interessant que els actes i accions descentralitzades que organitzeu s'emmarquin en aquesta proposta de dies temàtics de mobilització; tanmateix, sentiu-vos lliures per saltar-vos el guió si per les circumstàncies que sigui sentiu que aquest marc us pot representar alguna limitació. Per altra banda, de cara a visibilitzar conjuntament tots els actes i accions que es realitzin a Catalunya durant la setmana, i per tal de seguir teixint una xarxa catalana cada cop més gran i forta de col·lectius i persones actives i sensibilitzades en aquestes temàtiques, us agrairem molt que ens comuniqueu tot el que organitzeu i dueu a terme en el marc de la setmana de lluita escrivint un correu electrònic a informaciosetmana ARROBA yahoo.es

Important: la setmana de lluita estatal culminarà dissabte 18 d'abril amb una manifestació a Saragossa que començarà a les 12h al Paraninfo (Plaza Paraiso nº4) sota el lema "Per una alimentació i una agricultura lliures de transgènics". Estem organitzant autobusos per a transportar-nos col·lectivament fins allà. Si hi esteu interessades envieu un correu electrònic a autocarzaragoza ARROBA yahoo.es

Moltes gràcies pel vostre temps i atenció... i animeu-vos a fer quelcom en el marc de la setmana de lluita! Qualsevol acció, per petita que pugui semblar, sumarà en aquesta lluita col·lectiva per un altre món possible i necessari en el que regni la justícia social i ecològica. Començar-lo a construir, ara i aquí, depèn de totes nosaltres!!

Grup de treball contra els petroaliments.

El Grup de treball contra els petroaliments està integrat per Transgènics Fora!, Campanya No et Mengis el Món, Enginyeria Sense Fronteres, Educació per a l'Acció Crítica, Entesa pel Decreixement, Supermercats no gràcies, Entrepobles, Repsol Mata, Grup de Suport al MST, Som Lo Que Sembrem i Ecologistes en Acció.
Mira també:
http://www.transgenicsfora.org
http://www.edpac.org/petroaliments

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more