Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
Els mossos i els elements radicals fantasmes
26 mar 2009
Que es mengin les seves paraules....La Rahola, en Cuní i col·laboradors també...
Comunicat en relació a la manifestació no comunicada convocada demà a la tarda a Barcelona
    25/03/2009
   
   
La Direcció General de la Policia no ha rebut fins al moment cap comunicació oficial per part del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) en relació a la manifestació que ha convocat a Barcelona per demà dijous 26 de març, a les vuit del vespre. Es tracta, doncs, d'una manifestació no comunicada i que per tant no compleix tots els requisits que estableix la Llei Orgànica 9/1999 reguladora del Dret de Reunió.

Davant d'aquesta situació, els responsables del dispositiu policial seguiran en cada moment el recorregut que vulguin fer els convocants i prendran les decisions oportunes en funció del nombre de manifestants i l'actitud que aquests adoptin durant la marxa.

Tot i així, i per raons de seguretat, no es permetrà que els manifestants accedeixin per la Rambla ni entrin a la Plaça Sant Jaume, tal i com ja van anunciar ahir en roda de premsa els dirigents d'aquest sindicat, els quals assumeixen la responsabilitat sobre possibles conseqüències o incidents derivats d'aquesta manifestació.

Tot i que en principi aquesta manifestació està convocada pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans, la Direcció General de la Policia té constància que hi ha sectors radicals i violents que no tenen res a veure amb el moviment estudiantil i que han mostrat en reiterades ocasions el seu tarannà violent, que s'estan mobilitzant per assistir a la concentració.

La Direcció General de la Policia alerta del risc d'aquesta manifestació davant la possibilitat que alguns d'aquests grups radicals s'infiltrin i se sumin a la convocatòria amb l'objectiu de radicalitzar la seva protesta fins al punt d'arribar a un enfrontament directe amb les forces d'ordre públic. En aquest sentit, demana a la ciutadania i als manifestants que lliurement i amb finalitats pacífiques es volen concentrar que evitin col·locar-se en els punts que puguin esdevenir conflictius al llarg de recorregut. Així mateix , demana als manifestants que adoptin totes les mesures per evitar veure's implicats en situacions de risc protagonitzades per grups violents.

Pel que fa als professionals de la informació, la Direcció General de la Policia demana que portin una identificació ben visible i que segueixin les indicacions i recomanacions del personal de l'Àrea de Comunicació que hi haurà a la manifestació, així com dels mossos que formen part del dispositiu policial amb l'objectiu d'evitar que es trobin enmig d'incidents.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Els mossos i els elements radicals fantasmes
26 mar 2009
Però això que polles és, no només tenim els mossos sinó que hi ha un exèrcit de segurates estudiantils amb flors al cabell que venen a dir-nos que els mossos tenen raó i que per allà no podem passar. Aneu a cagar, entre mossos i hippies

Fora mossos (i hippies) de la universitat!!!!
Re: Els mossos i els elements radicals fantasmes
26 mar 2009
Jajaja, els mossos, el Cuní i la classe política, HAN QUEDAT TOTS EN RIDÍCUL. Un treball ben fet, el d'avui. No parem, companys!
Re: Els mossos i els elements radicals fantasmes
27 mar 2009
gran mostra d'unitat! seguim així contra mossos i kostras
Re: Els mossos i els elements radicals fantasmes
27 mar 2009
JJAJAJAJAJA tant dir que passariau per Rambles i Plaça Sant Jaume i no heu tingut collons. Felicitar als Mossos ja que gracies al seu dispositiu no he tingut cap tipus de possibilitat de fer el que volieu, i us heu vist obligats a canviar el recorregut donat que sabiau que no teniu cap possibilitat. Per altre banda a quedat pales que certs integrants del moviment estudiantil tenen uns forts lligams amb el moviment radical i anti sistema, donat que com aquest cop no us interessava liarla heu desconvocat als radicals per la mani , amb això queda demostratt que quan es vol els convoqueu per tenir resò social i que quant no us interessa no els convoqueu.
Als mitjans de comunicació dirlis que altre cop han tret la lectura que ahn volgut i com sempre en contra de un gran Cos Policial com son els Mossos d'Esquadra...
GRACIES MOSSOS PER VIGILAR LA NOSTRE SEGURETAT I ACTUAR POLICALMENT AMB GRAN PROFESSIONALITAT..
Re: Els mossos i els elements radicals fantasmes
27 mar 2009
Si sí, fas que rius molt però en el fons saps la gran jugada que els hi hem fet avui als mossos.

Tot el circ estava preparat: Rambles vallades, barrera de mossos, megafonia per avisar als manifestants, recorregut montat com si fos un parc d'atraccions,... i de sobte, PATAPLAM!

Els manifestants diuen que no participen en el seu circ i que enfilen Aribau a dalt. Només cal veure el vídeo de vilaweb perquè es vegi la cara de tontos i desorientats que se'ls hi queda als que estaven a R/ Universitat XDDDDDDDDDDD

Mossos 0 - Estudiants 15.000
Re: Els mossos i els elements radicals fantasmes
27 mar 2009
Si, som l´hostia, protestem contra la brutalitat policial...pero el més lluny posible dels mossos.

VISCA LA PROFESIONALITZACIÓ DE LA REVOLTA!!

Patetic...
Re: Els mossos i els elements radicals fantasmes
27 mar 2009
Als insurreccionalistes: si voleu muntar un merder, convoqueu una "jornada d'odi" (com fan a Alemanya o als EUA), us junteu tots i l'armeu. A veure si teniu pebrots, en comptes d'utilitzar les manifestacions d'altres per anar a trencar-se el cap amb els moSSos... Als "insurs" ja no us vol ni la CNT... pesats... Quant a lo d'ahir: els Gossos van quedar en ridícul.
Re: Els mossos i els elements radicals fantasmes
27 mar 2009
Jo crec que una cosa no treu l'altra. Jo penso (tot i que primer no n'estava segur) que lo d'ahir va ser una bona jugada. Ara, això no treu que en certs moments i contextos (com el de la setmana passada), la violència sigui legítima i necessària. Tot canvi a la història s'ha donat a través de punts de força i enfrontament entre interessos
Re: Els mossos i els elements radicals fantasmes
27 mar 2009
una cosa es la violencia i altre anar a reventar la feina d'altres. Altres organitzen, convoquen, arriben a acords, i com que els insurres no hi estan d'acord pues t'ho trinxen.

Jo estic esperant ansions una jornada d'odi d'aquestes o alguna cosa semblant, perque a part d'anar a reventar manis des de la fila 20, algú sap quins altres actes de violència fan?

(es una pregunta retòrica es clar)

jo per cert n'he participat a algun de fa anys, i son tan profesionals que la persona que coordinava el telefon ni tan sols el sabia fer anar!!!!

El dia que us hi posseu i feu be les coses, potser hi ha gent que s'apuntarà a fer acció directa més que no pas ara, pero mentre el cutrerio y el pavonejar-se sigui la tònica, aneu a fer la mà, a mi no em foten al calabòs per la vostra incompetència.
Re: Els mossos i els elements radicals fantasmes
27 mar 2009
Possar-hi el cap perque te´l trenquin, no te cap utilitat.
El que vulgui lluitar amb la legitima-i-necesaria, que usi el cap, per fer mal a l´enemic quan pugui. Es molt poc probable que el capitalisme trontolli, ni que li caigués una merescuda a un funcionari disturbador.
Molt ben jugat, perque policia i mitjans havien anunciat un guió, i els extras no han volgut obeir participant-hi de figurants.
I quan volguem que una mani sigui "valenta", repartiu el mateix equip tecnic que te la altra part.
I estaria be un control anti-doping, per la salut dels que es protegeixen. I ja possats, arbrits i jutges de linea.
Heu vist les pelis de l´Oest on els indis donen voltes al cercle de carros? Doncs aprenem.
Colera camping CNT