Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: mitjans i manipulació : xarxa i llibertat
Presentación del Diagonal en Barna este sábado
26 mar 2009
Trobada amb subscriptores i subscriptors a Barcelona.
El proper dissabte 28 de març diverses persones integrants del col.lectiu editor de Diagonal serem a Barcelona per a trobar-nos amb subscriptors/es, col.laboradors/es, lectors/es, amigues i amics.
cabecera.png
Tot pensant el nou Diagonal
Ens trobarem a l'Espai Obert (C/ Violant d'Hongria, 71, metro Plaça deSants -Línia 1 i Línia 5) a les 19:30h. L'objectiu es continuar debatint amb la gent i col.lectius interessats en el projecte i compartir informació i propostes sobre el canvi que el periòdic està preparant de cara al número 101, que sortirà al carrer el proper 30 d'abril. Com ja sabeu, el col.lectiu que edita Diagonal estem treballant per a reestructurar les seccions i continguts del periòdic de cara al nou format que presentarem al número 101. Ens agradaria que prenguèssiu part en aquest procés tot plantejant què us manca, agrada, ignoreu o rebutgeu del periòdic. També explicar-vos com està el projecte pel que fa a la situació política, econòmica, humana... En resum, anar reforçant els mecanismes de participació en la presa de decissions d'un projecte que vol ser més col.lectiu i aposta per construïr una relació activa amb subscriptores i subscriptors i les persones que se sentin properes al periòdic. Alhora, us animem a que li féu arribar la convocatòria a tota la gent que no conegui el projecte però pugui estar interessat/da a participar-hi. Aprofitem també per convidar-vos al concert que Xazzar i Amics de les Arts faran en suport al Setmanari La Directa al Centre Cultural La Farinera del Clot (Gran Via 837) a les 22h, on portarem material de Diagonal. Una abraçada i fins el dia 28.
Grup de promoció del Diagonal
Diagonal és un periòdic lliure de la financiació de grups econòmics op artits polítics, sense publicitat de grans empreses. Sense directors ni caps, s'organtiza de forma assembleària i es manté gràcies a la subscripció i col.laboració de milers de persones. Pots trobar més informació sobre el projecte a http://www.diagonalperiodico.net/spip.php?rubrique2
Mira també:
http://www.diagonalperiodico.net/spip.php?rubrique2

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more