Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
Per una indymedia que funcioni!
25 mar 2009
Faig una crida com a persona individual, usuària de indymedia, a que els administradors d'aquest portal exposin clarament i públicament quines són les seves mancançes i/o necessitats
Estem patint últimament una sèrie de fallades i errors al portal d'indymedia que ja deixen de ser anecdòtiques i afecten al funcionament normal d'aquesta eina vital per als moviments socials.

Per altra banda el nivell de reflexió i credibilitat de tot el que s'escriu aqui és realment baix i sovint autodestructiu.

Per tot això és evident que indymedia Barcelona té problemes, això és un fet; no es pot negar. I per tant han de ser solucionats.

Faig una crida com a persona individual, usuària de indymedia, a que els administradors d'aquest portal exposin clarament i públicament quines són les seves mancançes i/o necessitats perquè tots junts, col·lectivament, podem millorar aquesta eina nostra.

Estic segur que som molts que podriem col·laborar d'alguna manera o d'una altra per reformular i/o millorar aquesta pàgina perque faci un salt qualitatiu i superi aquest estat que, jo personalment, qualificaria de deixadesa.

Espero generar un debat constructiu,
una abraçada fraternal a l'assemblea d'indymedia,

Salut

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Per una indymedia que funcioni!
26 mar 2009
jo no trobo que sigui una qüestió de deixadessa sinó que sembla més aviat alguna cosa del servidor. si fos una qüestió de deixadessa cada vegada que es penja passaríen dies abans no s'arreglés. I després d'aquest dies que s'en va anar durant uns pocs dies ara torna a funcionar i cada vegada millor, quan pirula em va més ràpid.
I sobre els comentaris ...que hi vols fer és una publicació oberta, tant si ets burro com si tens dos dits de front. I la pàgina té tantes visites i notícies diàries com molts altres portals d'informació d'empreses privades, amb la gran diferéncia que és un mitjà lliure.
jo no trobo que indymedia vagi tant malament com alguna gent diu, el que passa és que ha passat a ser una eina molt més important del que era abans.I s'hi barregen a més dels factors abans esmentats, una necessitat de molts col·lectius de donar a conéixer la seva feina diària per mitjà d'aquesta web i per desgràcia també els interessos polítics de diferents grups. Qui no ha sentit comentaris del rotllo: és que indymedia és indepe, és que sou iguals que els fatxes, és que sou uns radicals, és que tal o cual penya controla indy....? i Qui no ha basat la promoció i propaganda d'actes o events per mitjà d'indymedia? També hi ha molts col·lectius que no utilitzen/m indy degudament (fan spam o anuncien concerts), i ja ni et dic usuaris privats o spam amb blocs de penya que bombardeja amb els seus textos.
És com una pared del teu barri on sempre encartella i pinta la penya, però un dia arriba un nazi i pinta la seva, entre tots hem de demostrar de que va la pàgina, no? idiotes sempre n'hi haurà però s'ha de mostrar que hi pesa més la feina que les tonteries.
Sindicat