Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
dimarts 31 de març a les 9h davant de jutjats Arc Triomf: Concentració de suport a un jove pels aldarulls del passat 11 de setembre 08
25 mar 2009
El proper dimarts 31 de març es convoca una concentració de suport davant de jutjats d'Arc de Triomf pels aldarulls que van tenir lloc durant el transcurs de la manifestació de l'11 de setembre.
JUDICI A UN JOVE PELS ALDARULLS ESDEVINGUTS A LA MANIFESTACIÓ DEL PASSAT 11 DE SETEMBRE A BARCELONA

El proper dimarts 31 de març tindrà lloc el judici per faltes a un jove que va participar a la manifestació del passat 11 de setembre a Barcelona.
El jove és acusat de lesions i agressió a dos membres de Unitat Nacional Catalana ( UNC ). Després dels incidents que van succeir a la Ronda Sant Pere durant el transcurs de la manifestació.
Recordem que el jove va ser detingut el 2 d'octubre pels mossos d'esquadra després de la denúncia formulada per 2 membres d'Unitat Nacional Catalana,grup que s'autodefineix com a independentista de dretes i que ha estat denunciat reiteradament per ser una plataforma propagadora d'dees xenòfobes i formada per antics membres de grups neonazis.

FORA FEIXISTES,NAZIS I AMBIGUS dels PaÏsos Catalans i d'arreu! Fora dels nostres carrers!

CONCENTRACIÓ DIMARTS 31 MARÇ A LES 9h DAVANT ELS JUTJATS D'ARC DE TRIOMF

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat