Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Ha arribar l'hora de convocar una vaga general política i indefinida a tot Catalunya
25 mar 2009
Catalunya ha d'anar per davant de la resta de l'Estat. I això implica actuar al marge de les gran centrals sindicals, venudes al poder, UGT i CCOO. És el moment que l'esquerra radical recuperi el seu contacte amb la gran massa dels treballadors i, prenent com a base els temes de la crisi econòmica, la corrupció, la tortura i l'explotació que es fa dels immigrants com a mà d'obra barata (dumping), anar a una vaga general política indefinida que es concreti en un objectiu clar: la dimissió del tripartit i la independència de Catalunya. O ara, o mai.
L'esquerra radical fa molt de temps que està aïllada dels treballadors. S'hauria de reflexionar si això, i el segrest de la gran massa obrera pels sindicats grocs (UGT, CCOO) és la conseqüència del nivell cada cop més baix dels seus quadres. Però confio en què encara hi ha gent capacitada i disposada a reflexionar, a rebatre, a comprometre's seriosament. Si aquest segment de l'E. R. existeix, ara li ha arribat l'hora de començar a actuar amb energia, perquè mai no tindrem una oportunitat com aquesta per posar contra les cordes la casta política i social que controla aquest país en connivència amb el Borbó, el cap dels corruptes i dels torturadors.

CiU, PSC, IC-V, ERC, PP, Ciutadans, tots són els mateixos. El radicalisme de ERC s'esvaeix a mesura que el suport popular li permet bescanviar dividends polítics per arrelament a la xarxa de negocis, subvencions i interessos privats que defineixen la vida quotidiana de l'oligarquia catalana.

Però la lluita armada no té sentit, el procés a Euskadi ho demostra. En canvi, una vaga general política que reclami la dimissió del govern tripartit i aconsegueixi privar-lo de contingut simbòlic -com una cosa que la història, de facto, ha deixat enrrere- pot posar la legitimitat en mans d'un poder popular.

Es l'hora de començar a treballar seriosament amb la resta dels pobles d'Espanya però tenint clar que l'Estat borbònic de les autonomies és mort i que anem a cercar una altra cosa.

El cas Enric Duran ha de ser l'espurna que encengui el foc.

Stop torTURAdora!!!

Tripartit dimissió!!!
Mira també:
http://catalans.foroactivo.net/index.htm
http://catalans.foroactivo.net/index.htm

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ha arribar l'hora de convocar una vaga general política i indefinida a tot Catalunya
25 mar 2009
totalment d'acord de què ha arribat el moment de convocar una vaga general, d'una resposta social unitària. Avui CCOO i UGT han dit que faran una vaga de dos dies en el sector del transport, el mateix dia que surten més ERO, el dia que del meu entorn m'expliquen com de dures s'estan posant les coses a nivell laboral, i aquí continuem amb por de dir-li a dirigents polítics i empresarials que les coses han de canviar, que les regles del joc han de canviar en favor dels i les assalariades. Si no sortim al carrer les condicions laborals que s'imposaran seran les basades en la precarització generalitzada.
Re: Ha arribar l'hora de convocar una vaga general política i indefinida a tot Catalunya
25 mar 2009
esquerra radical?? què és això? Si us nplau, no fem servir la terminologia oficial, confusa i interesada.
Re: Ha arribar l'hora de convocar una vaga general política i indefinida a tot Catalunya
25 mar 2009
molt radical no es la bandera, os ho heu de currar mes.
Re: Ha arribat el moment de fer fora d'Indymedia aquests nazionanistes de merda
26 mar 2009
Porfa, indy-administrators.
Com a minim, feu un cop d'ull al que defensen aquesta penya en el seu blog. Amb la gent d'esquerres ja n'hi ha prou merder, només ens caldria que ara vinguessin les sectes neonazis pseudo-catalanes a colonitzar-nos...
Re: Ha arribar l'hora de convocar una vaga general política i indefinida a tot Catalunya
26 mar 2009
Ja estem amb els neonazis. Què té de neonazi aquesta proposta?
Sindicato Sindicat