Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Comunicat Mèdic Vaga de Fam
24 mar 2009
Reunits els membres de l’equip mèdic de la vaga de fam d’en Tomàs Sayes valorem: Que davant la fragilitat en que es troba actualment el pacient, com a conseqüència de 30 dies de vaga de fam, hi ha prou elements com per considerar que l’entorn actual no permet fer un seguiment acurat del seu estat de salut i les previsibles complicacions.

Per tant recomanem: que en Tomàs Sayes sigui traslladat a un centre hospitalari amb la màxima brevetat possible on s’hi pugui fer un diagnòstic del seu estat actual i un seguiment més detallat sobre el seu equilibri metabòlic i altres alteracions viscerals.

L’equip mèdic

Pep Aced Masjoan
Col·legiat núm: 9855

Robert Casamayor Macià
Col·legiat núm: 10789

Josep Maria Sans Escolà
Col·legiat núm: 10393

Bellaterra, 24 de març de 2009
logoVagaDeFam2.gif
http://vagadefamperlauniversitatpublica.wordpress.com/
Mira també:
http://vagadefamperlauniversitatpublica.wordpress.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat Mèdic Vaga de Fam
24 mar 2009
Que el SEPC tenga preparado todo el circo mediático aprovechándose del menos listo de sus miembros me parece poco sorprendente... ¿pero de verdad este muchacho es tan corto como para no darse cuenta de que le están utilizando sus propios compañeros? El SEPC pinta "solidaritat amb en Tomàs" en cada pared de la UAB; ¿dónde está la solidaridad de sus miembros, exactamente? Porque esto se propuso como una huelga de hambre masiva y al final todo dios se ha ido rajando.

Al respecto, una preguntita inocente: Esto de "viurem lliures o morirem" (espectacular, dicho sea de paso, aunque quizá más propio de un esclavo griego que de unos niños de papá y trepas de la CUP)... ¿no debería ir en singular?

EL SEPC ESTÀ MATANT A EN TOMÀS!!!!
Re: Comunicat Mèdic Vaga de Fam
24 mar 2009
bé, el comentari de sobre és, òbviament, una provocació. no el respongueu...

ànims tomàs, estem amb tu!
Re: Comunicat Mèdic Vaga de Fam
24 mar 2009
Dons home, és obvi que és una provocació... però té el seu què, oi?
Re: Comunicat Mèdic Vaga de Fam
25 mar 2009
Jojojojo... em sap greu pel pobre noi, però el primer que ha parlat té tota la puta raó (tot i que tractar-li de tonto no em sembla prou correcte).
Re: Comunicat Mèdic Vaga de Fam
25 mar 2009
Deixeu de fer l'imbècil.

Tomàs, no se si te n'adones però no ets més que el màrtir del semestre. Al setembre seràs un Jona ,Franki o David més. La gent està farta i tothom passa de tu, és normal
Sindicat