Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Concentració de suport a en Tomàs Sayes [SEPC]
24 mar 2009
Concentració demà dimecres 25 a la Plaça Cívica a les 10:30 en suport a en Tomàs Sayes, estudiant en vaga de fam en defensa de la universitat pública
Tomàs Sayes, en vaga de fam des del dia 23 de febrer ha entrat en estat crític després de la decisió de deixar d'ingerir glucosa i sals minerals.

L'equip mèdic que ha estat fent el seguiment d'en Tomàs des de l'inci de la vaga de fam ha recomanat el seu ingrés immediat a una instal·lació hospitalària. No obstant, en Tomàs ha reafirmat la seva voluntat ferma de seguir la vaga de fam a l'Edifici d'Estudiants de la UAB fins a les últimes conseqüències.

Per aquest motiu convoquem una concentració demà dimecres dia 25 de març a la Plaça Cívia de la UAB a les 10:30 hores per tal de donar suport a en Tomàs, a la vaga de fam i per exigir a les autoritats universitàries un pas endavant en el diàleg.


Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC)

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Concentració de suport a en Tomàs Sayes [SEPC]
24 mar 2009
¡¡¡¡Hey hey hey!!!!

¡¡¡Se me ocurre una idea genial!!! ¡¡Podríais decir que la concentración de apoyo a Tomàs la convoca la CAE!! ¿A que es buena idea?

Al fin y al cabo lo habéis hecho con lo del jueves, para acabar de cubriros de mierda hasta el puto culo. Pero está bien así; el asamblearismo de base os acabará poniendo en vuestro lugar, putos mangoneantes de mierda.

¿Respeto a las asambleas? Os sudan la polla las asambleas, solamente buscáis la hegemonía y la foto. Estáis tan acostumbeados a hacer y deshacer con la CAE que ya no tenéis inconveniente en saltaros las formas y convocar directamente en su nombre. Se agradece de todos modos, por lo menos es mucho más sincero.
Re: Concentració de suport a en Tomàs Sayes [SEPC]
24 mar 2009
Hola? Podries siusplau informar-te una mica més avans d'opinar gratuïtament? Es que rajar per rajar....fa una mica de pena!

Apali, salut!
Re: Concentració de suport a en Tomàs Sayes [SEPC]
24 mar 2009
soc estudiant de la UAB, independentista i socialista, però el que diu "educador" és una veritat com una catedral...no em dedicaré a rajar ja que ara cal unitat més que mai, però això no treu que el millor que podeu fer SEPC'eros es callar la boca xk cada dia que passa us desacrediteu més i més.
que us petin!
amunt la lluita estudiantil, amunt les ASSEMBLEES DE BASE!
Re: Concentració de suport a en Tomàs Sayes [SEPC]
25 mar 2009
SEPC = Democràcia zero
Re: Concentració de suport a en Tomàs Sayes [SEPC]
25 mar 2009
Quina raó que té aquest payo...
Re: Concentració de suport a en Tomàs Sayes [SEPC]
25 mar 2009
No us precipiteu insultant el SEPC.

El SEPC és la vanguardia del Moviment Estudiantil i és normal que convoqui de forma unilateral, doncs ho fa pel bé del moviment estudiantil.

Així ho ha fet sempre i la resta d'estudiants n'estarem sempre agraïdes.

El què no acabo d'entendre és perquè segueixo participant a les assemblees, mira, ben mirat potser no hi vaig més. Ja tindrem el SEPC que ens defensi els nostres drets.

Deu ser que no tenim remei com deia el professor Delgado i convivim tant amb els mossos com amb el sepc...
Sindicato Sindicat