Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : mitjans i manipulació
La Vanguardia i el video policial
23 mar 2009
Avui el diariot de La Vanguardia intenta treure ferro a l'actuació brutal de la policia durant tot el dia del dimecres passat. Titulen l'article: "El desalojo de la UB se inició con orden y tranquilidad"
Publica en la edició digital un video policial en que es veu molt a talls, els que els hi convenen, el desallotjament de la Universitat. Volen demostrar que si bé a dins tot va ser molt pulcre, a fora, per culpa d'uns "antisistema" van haver d'actuar. Doncs, bé, tot aquest últim comentari és el que he sentit per la radio i havent vist el video policial, em fa molta gràcia de com poden ser de tan imaginatius alguns comentaristes radiofònics alineats amb el poder imperant. Les imatges preses a dins i les de fora, més les que semblen ser preses des de l'helicòpter, nomès evidencien un altre cop la violència desmesurada de la policia. Divertit és el minut 21:50 de la última gravació de la massacre nocturna, en que s'aprecia com tres uniformats atonyinen a una persona i l'últim policia havent fallat el cop, de la força que fa cau a terra ell solet. Ara clar, diràn que hi ha un munt de polis ferits per l'acció dels "antisistema" i del que deien que estava greu, se'n sap alguna cosa? ja no se'n parla, què curiós.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Vanguardia i el video policial
23 mar 2009
quina cara més dura! Clar que, què podíem esperar del Grupo Godó? hi ha moments en què fan primers plànols i tot. I després critiquen que els manifestants es tapin la cara...
Sindicat