Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Maulets 2.0
23 mar 2009
Des de Maulets, el jovent independentista i revolucionari hem decidit fer un pas més en la difusió de la nostra feina i material a la xarxa. És per això que entrem de ple en les webs 2.0. Així doncs, amb aquest objectiu, us presentem 5 nous espais del jovent independentista revolucionari a internet.
Maulets.tv, l'espai audiovisual de Maulets. Un espai on podreu veure els nostres documentals directament, sense descàrregues ni compres.

El canal de Maulets al youtube, des d'on podreu veure els videos de les assemblees: manifetacions, accions, actes diversos, etc.

El Flickr de Maulets, on anirem penjant tot l'arxiu històric d'enganxines i cartells.

El twitter, des d'on podreu seguir els nostres titulars i les principals convocatòries.

El Netvibes de Maulets, un espai des del qual podreu accedir a totes les eines de Maulets a la xarxa: els principals continguts de la web nacional, els videos, les imatges de l'arxiu, etc.


Tot complementant el portal on ara us trobeu www.maulets.org.
Mira també:
http://www.maulets.org
http://www.maulets.tv

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Maulets 2.0
23 mar 2009
vivir para ver
Re: Maulets 2.0
23 mar 2009
i el facebook i el fotolog de maulets què?
Re: Maulets 2.0
23 mar 2009
Una bona manera d'aprofitar les eines del sistema per difondre la idea. Tot i que curiosa.
Re: Maulets 2.0
23 mar 2009
I els cantics quan aneu borratxos, al Myspace?
La veritat es que sou els humoristes de l'EI.
Re: Maulets 2.0
23 mar 2009
mira com bramen els pallassos intoxicadors de torn... que sapigueu que hi ha vida més enllà del sofà! ¬¬


endavant amb la lluita Maulets!
Re: Maulets 2.0
23 mar 2009
Si us sembla inútil utilitzar les ines que ens dóna internet allà vatres. Però us recordo que això és també un espai a internet, és un fòrum i UHHH vigileu que potser els qeu feu riure també sou vosaltres.

A mi tot el que sigui avançar en l'àmbit d'internet sempre que això no comporti fer púliques dades de penya i tal, com fotologs o facebooks em sembla perfecte.
Re: Maulets 2.0
23 mar 2009
Estaria be que us reciclesiu ideologicament, mes que eines modernes, necesiteu renovacio de idees i de tactiques.
De bon rollo, ho dic, eh.
Colla de sectaris estalinistes!
Re: Maulets 2.0
23 mar 2009
no fa gens de gràcia veure com el "jovent independentista i revolucionari" es deixa engolir pel magna 2.0 del capital risc i de les empreses que fomenten la nostra diglòssia estructural.

aneu fent que les coses són gratuïtes però en cap cas lliures... fa anys que maulets té un web 2.0, si entenem el 2.0 com una barreja de web+php+mysql...

no sé on és la notícia, més enllà que heu decidit fer usuaris 'maulets' per totes les webs comercials...

i al lloro, una cosa és aprofitar-se de 'les eines del sistema' i l'altre decidir que és notícia fer-ho...

en fi
Re: Maulets 2.0
23 mar 2009
A mi me parece un avance y adaptación a los tiempos que corren...no querer usas las posibilidades que nos otorga las TIC, es tener apego a una imagen dogmática de lo que es la lucha.
Buen punto para Maulets, hace ya tiempo que el 2.0 se propone desde los movimientos, los hay que dicen que en breve estará obsoleto. Los que se ríen, demuestran que son unos paletos.
Re: Maulets 2.0
23 mar 2009
un pas enrere amb el que deieu a l'assemblea nacional sobre aconseguir la unitat del jovent de l'EI
Re: Maulets 2.0
23 mar 2009
felicitats. també penso que és interessant aprofitar aquestes eines per extendre i publicitar les lluites dels moviments socials.
però cal recordar que el boca a boca i el treball als barris és el que crea més xarxa, és a dir, que "no sólo de internet vive el militante", i que a aquests espais web hi accedirà gent que ja és interessada, difícilment hi arribi gent no pròxima a moviments socials
felicitats un altre cop!
Re: Maulets 2.0
23 mar 2009
Vaia inutils certs comentaris d'aquí dalt del pal"tornem al telègrf, allo sí que era ben parit". Endavant maulets, que sou l'avantguarda del moviment juvenil català, encara que hi hagi futurs convergents que ho vulguin negar.

Molt bona feina, visca la terra!!!
Re: Maulets 2.0
23 mar 2009
encara existeix maulets?
però si ja no es veuen enlloc, pensava que sel´s havia menjat la cajei i endavant.
Re: Maulets 2.0
23 mar 2009
l'avantguarda del moviment juvenil????? tela...
Re: Maulets 2.0
23 mar 2009
No seré jo qui llepi el cul als maulets, però si una cosa no se'ls pot negar és que fan feina, i per comprovar-ho només cal mirar la seva agenda.

Rebo el seu correu de notícies setmanalment i sempre tenen entre 12 i 15 convocatòries a l'agenda. Si això no és feina, que algú em digui què és.

I fora trolls intoxicadors, unitat hòstia!
Re: Maulets 2.0
23 mar 2009
He conegut a molts indepes revolucionaris, de la epoca de MDT, a Maulets,a gent de la PUA, del PSAN, gent proxima a Terra Lliure, molts moments amb ells, a la uni, al carrer,a les manis, etc.
Actualment jo segueixo a la lluita i sabeu on son tots ells?? A Ciu, a Esquerra i a IC-V. Xupant butaca la majoría en Consells comarcals i regidoríes dels ajuntaments, inflant-se a base de diner negre en comissions il.legals per permisos de urbanisme, i cobrant uns sous de vergonya per a gent que fins fa 15 anys deien ser revolucionaris. Quan llegeixo el que es l´EI avui en dia aqui a Indymedia,els comentaris de sempre, la mateioxa gent que vol cambiar el món omplint-se la boca de la mateixa materia buida de tota la vida, em venen al cap els meus ex companys, que eren els mes combatius de boca, i que ara si poden et roben fins als calçotets.
Re: Maulets 2.0
23 mar 2009
molt bona feina, cal adaptar-se a les noves tecnologies.

cal, però, no renunciar als "vells mitjans" de difondre la idea: octavetes, cartells, pancartes...

endavant amb la lluita!
Sindicat