Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Ataquen amb pintura vermella la seu d'ICV a Vilafranca del Penedès
20 mar 2009
Aquesta passada matinada un grup d'estudiants contraris el Pla Bolonya han atacat amb pintura vermella la seu d'ICV a Vilafranca.
pinturaicv.jpg
Aquesta passada matinada un grup d'estudiants contraris el Pla Bolonya han atacat amb pintura vermella la seu d'ICV a Vilafranca del Penedès, i hi han escrit "Bolonya a cop de porra!" i "Assassins". Aquesta acció, en resposta als atacs contra el moviment estudiantil, vol assenyalar els màxims responsables de la brutalitat policial exercida per part dels Mossos d'Esquadra durant el desallotjament de la UB i la posterior jornada de protestes: el Departament d'Interior i el senyor Joan Saura, líder d'ICV i màxim dirigent d'aquest cos policial.

Al llarg de tot el dimecres 18 de març, els Mossos d’Esquadra van agredir indiscriminadament als milers d’estudiants que mostraven el seu rebuig al desallotjament de l’edifici del rectorat de la Universitat de Barcelona (UB). Denunciem l'estratègia repressiva que les autoritats universitàries han decidit emprendre contra el moviment estudiantil, trencant així qualsevol pont de diàleg per a construïr entre totes una universitat pública, catalana i de qualitat.

Fora empreses de la Universitat! Fora Mossos de la Universitat! No a Bolonya!
Mira també:
http://www.rtvvilafranca.cat/noticies-rtvvilafranca/politica/19643-pintades-a-la-seu-dicv.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ataquen amb pintura vermella la seu d'ICV a Vilafranca del Penedès
20 mar 2009
ben fet! desenmascarem els culpables!
Re: Ataquen amb pintura vermella la seu d'ICV a Vilafranca del Penedès
20 mar 2009
tot i que qualsevol excusa es bona per atacar a una colla de botiflers com ICV (per cert que el Puigcercos d'ERC, m'ha semblat que defensava més fort als mossos que no pas en Saura).

Crec que es una tramapa atacar a ICV per aquest fet. Els mossos que son de dretes la major part, i els seus representants sindicals, de molt més que dreta. Estan buscant aquesta situació per fer saltar al Saura. Volen la impunitat, son un actor politic que está aprofitant les manifestacions per possicionar la gent al seu favor i en asenyalant al cap politic ICV. I tot i que son responsables de moltes coses, algunes d'elles d'ocultar la veritat. ICV està lidiant amb un cos que està ple de gent que reclama la impunitat absoluta per fer el que vulgui, contra que vulgui.

Així doncs, jo opino que la palanca es jugar a desprestigiar als mossos, que fan molta feina ells solets, pero si enfoquem a un altre cantó, guanyaran legitimitat. I si guanyen la batalla de la legitimat fent el que fan amb ICV, preparem-nos quan hi hagi el PSC.

Tot i que no m'agradi la llei com s'enten actualment, es millor marc intentar que els mossos es dobleguin a ella, per que si no estem perduts. Ja veieu com van dient que si tants ferits a cada manifestació, i sempre tenen un munt de ferits.

Si fos real, a aquest ritme en una setmana els tenim a tots a la UVI.
Re: Ataquen amb pintura vermella la seu d'ICV a Vilafranca del Penedès
21 mar 2009
Perfectament d'acord!!!!!!!
Re: Ataquen amb pintura vermella la seu d'ICV a Vilafranca del Penedès
22 mar 2009
Jo no entenc el terme "assassins" de la pintada.
O és que deu ser d'un altre conflicte diferent a Bolonya/EEES?
Re: Ataquen amb pintura vermella la seu d'ICV a Vilafranca del Penedès
22 mar 2009
Si és clar el pobre saura està lligat de mans ens va haver d'apillassar perquè gràcies a això guanya temps per canviar el sistema des de dins. Per això ell envia missatges tan clars a tots nosaltres estic amb vosaltres i per això apoio als que us apallissen.

Si volia el saura aquell dia podia haver fet dimitir un parell de capos, sino ho va fer va ser perque en el fons obeien ordres, o per cobardia. Tant si és un covard com si és un feixista a mi ja em va bé que dimiteixi, si amb això coincidim amb els fatxes mala llet, el que no farem és callar-nos i mirar cap un altre lloc mentre ell ens la fot per énessima vegada.

Des de que hi ha el saura rebem més que mai, mentre el d'ICV ens van demanat paciencia perque estan canviant les coses, mentre públicament ens criminalitzeu de la mateixa forma que feren les dretes abans!

Quina diferencia hi ha ? Si ens han de reprimir que ho facin a cara descoverta i no de forma cobarda com aquests de ICV, que en el fons sospito que sols volen anar amb cotxe oficial i sentir-se més poderosos que els altres!

Si els d'ICV volen pau entendran perque els passa el que els passa, doncs quatre pintades a vilafranca ni de bon tros cobreixen 3 anys de repressió indiscriminada pallisses, escoltes, judicis... i carregues matxacant a nens de 10 anys, periodistes i estudiants sols per tenir una ideologia que no encaixa amb la d'ells!
Re: Ataquen amb pintura vermella la seu d'ICV a Vilafranca del Penedès
23 mar 2009
No et confonguis: ICV, NO TE cap ideologia, fa anys que van renunciara tenir-la. Nomes volen estar al poder, i fer el que calgui per mantenir-se.
Sindicato Sindicat