Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
[Ateneu Rosa de Foc] XXIV Mercat d'Intercanvi a la Vila de Gracia (diumenge 22 de març)
19 mar 2009
*XXIV MERCAT D'INTERCANVI A LA VILA DE GRÀCIA (diumenge 22 de març)*

Salut,
el proper diumenge dia 22 de març arriba l'edició de primavera del nostre Mercat d'intercanvi. Serà com sempre a la plaça de la Virreina, d'11 a 17h.


En una societat on el diner és el màxim protagonista és necessari trobar-nos en un espai on l'única norma és que no es poden utilitzar els diners. A més, que millor que una crisi per a posar en pràctica alternatives reals al capitalisme.
Com ja és habitual, en aquesta edició tindrem algunes novetats. Des de la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements s'oferiran un parell d'activitats:

- Autogestionar la teva Salut i Benestar (de 12h a 15h): A través d'un massatge educatiu pots aprendre èines per a relaxar la tensió del clatell i espatlles. Aprendre a confiar i a usar els recursos bàsics i naturals que tenim en el cos :atenció, respiració, control esforç muscular, relaxació...

- Info x Acció (tot el dia)
Intercanvi d'Informació per Acció: Amb l'objectiu de recordar un fet del passat per a reivindicar un tema o proposta d'actualitat, s'oferiran facsímils de publicacions del segle XIX i XX relacionades amb la història llibertària del barri de Gràcia a canvi de què els interessats i les interessades participin en accions al carrer de 15 minuts de durada en algun lloc del barri (infoporaccion ARROBA turismotactico.org).

Com és habitual, el col·lectiu “Olla mòbil” faran el dinar amb tot allò que tots i totes aportem per a l'olla comú.

Així que, ves-te guardant la data del 22 de març i porta les teves coses per intercanviar.

Fes difussió.
Per a mes informació. www.ateneurosadefoc.org
Xarxa intercanvi de Gràcia (Xaingra)
Ateneu Rosa de Foc (c/Verntallat 26)

This work is in the public domain
Sindicat