Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : un altre món és aquí : criminalització i repressió
ADnv: Acció Directa no violenta és Gimnastica Revolucionària
19 mar 2009
.
laberint.jpg
Els darrers anys, des que la Conselleria d'Interior és en mans del senyor Joan Saura sembla que la Iniciativa ara va de convertir-se en el nou Martinez Anido (un governador civil de 1920) del segle XXI. Evidentment amb el to de l'epoca, el pistolerisme i la llei de fugues s'han convertit en el Kubotan i las "ramblas, universidades y el centro son mios" del senyor Saura i compis (Didac Ramirez i altres rectors de la garrotada... en Fraga deu estar content de tenir aquests deixebles)

Heus aqui, doncs, que, també actualitzant-nos als temps, cal posar en practica la Gimnastica Revolucionaria dels moviments socials de principis de segle XX:

a) Accio Directa no violenta no vol dir deixar-nos atonyinyar pels Robocops d'en Saura. Defensar-nos barrant-los el pas tallant el carrers amb el que es trobi (valles, containers petits i grans) és un dret: el dret a tornar sencer o sencera

b) Accio directa no violenta no vol dir enfrontar-nos a cara descoberta -que militarista i masclista!- tots i totes a una, davant la muralla de Robocops acuirassats. Cal protegir-se per no llepar i no deixar-se pegar sense més ni més...

c) Acció directa no violenta vol dir tenir un minim d'estrategia. Anar tots i totes a estavellar-se contra la muralla de Robocops es ser més tontos que ells -que ja es dir ja que ells ho són molt, de tontos-. I emportar-se unes bones nafres a casa.

Els carrerons del centre, del Born ... són LABERINTICS i les seves furgones tan boniques i acuirassades no poden passar per tots els carrers, ni poden esquivar com si fos una gimcama tots els estorbs que hi trobin (...ni poden estar pendents de tots els carrers del Gotic, del Xino, del Born, els de davant, els de darrera, els de l'esquerra, els de la dreta... per veure on passaran les ovelles per repassar-les... -val més ser cabra que ovella, per cert-)

Finalment. El LABERINT del Gotic té un centre: la plaça de la Generalitat l'Ajuntament. Quantes Ariadnes hi poden arribar?

la imaginació dona poder

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ADnv: Acció Directa no violenta és Gimnastica Revolucionària
19 mar 2009
Que pesadets sou els teletubis..! Tot ha d ser una performance-multiculti? Sempre heu d intentar colocar un nou slogan publicitari? Aprofiteu qualsevol conflicte per experimentar les vostres palles d genis intentant utilitzar a la gent com si fosin eines dalgun programa d diseny. Laccio directa desde sempre, es qualsevol via directa que se salti els intermediaris per intentar solucionar un problema. No son nomes, com volen fer creure els mitjans d desinformacio, les accions violentes. No cal acunyar cap nou nom per parlar de que ha d fer cadasqu. Accio directa engloba tot el q sigui aixo, sigui violent o no. I el q sha d fer, ja es parlara o no a les assemblees d cada collectiu o grup dafinitat q vulgui. No necesitem liders superenginyosos q ens disenyin un guio, i menys amb un llenguatge q ens es alie encara q el condimentin amb tocs d anarcosindicalisme. Menys afany d dirigir i mes treball a peu i una mica d modestia.
Re: ADnv: Acció Directa no violenta és Gimnastica Revolucionària
19 mar 2009
Bueno a mi no em sembla tant malament el post, ja comencem amb les tonteries? Que cadascú aporti el seu granet de sorra. Simar per guanyar, la mala òstia i les lliçons pels mosso. A per ells
Re: ADnv: Acció Directa no violenta és Gimnastica Revolucionària
19 mar 2009
Tota la raó. Ja n'hi ha prou de fer el Ghandi com si ens agradés que ens peguessin!
Re: ADnv: Acció Directa no violenta és Gimnastica Revolucionària
19 mar 2009
Abans fèiem un grup d'autodefensa de la manifestació. l'unic objectiu d'aquest grup era protegir la manifestació, i que es realitzes sense cap agressió policial. Havia clandestinitat, i menys mitjans i funcionava, que vos falta ara?
Re: ADnv: Acció Directa no violenta és Gimnastica Revolucionària
19 mar 2009
per l'Abans:

Havia estrategia, i es planejava la ruta (sense fer sempre la mateixa ruta facil i d'encerrona) i tot per poder evitar tant agressions com detencions.

Salut.
Re: ADnv: Acció Directa no violenta és Gimnastica Revolucionària
19 mar 2009
garcia oliver es un pseudonim, burro, igual que la frase no en te res de nou, llegeix entre linies collons
Re: ADnv: Acció Directa no violenta és Gimnastica Revolucionària
22 mar 2009
Prefereixo llegir tambe els actes no nomes les paraules. I com que ja ens coneixem, hem treballat al costat de aquest discurs a molts espais. I contesto que ja no cola, que tot aixo es afany de protagonisme buit i superficial. Per aixo es va decidir deixar de fer el May Day, per aquests teletubis que quan arribava el moment de mostrar solidaritat amb detinguts, per exemple, no estaven a la alçada.
Lo que es nou, mestre, es barrejar la gimnastica revolucionaria concepte historic, amb el tocino de la no violencia, i presentar-ho tot com una marca publicitaria en forma de sigles. Masa publicista postmodernillo trobo que hi ha.
I escolta, gracies per avisarme de que no era el mateix Garcia Oliver, que havia tornat del mes enlla, per escriure a indymedia i per presentar la reedicio del eco de los pasos... Ara que ja se que nomes es un pseudonim em quedo mes tranquil.
Gracies per ensenyarme a entendre el que volia dir el garcia_oliver biosindical, ara a veure si algu t'ajuda a entendre el que volia dir jo.
Sindicat Terrassa