Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Emissió en directe de la mani a la vanguardia
18 mar 2009
M'he quedat flipant. Estan retransmeten la manifestació en directe des de http://www.lavanguardia.es/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Emissió en directe de la mani a la vanguardia
18 mar 2009
Que fort, jo estic a berlin i estic veient-ho via la vanguardia. Estaria bé que la gent que estiga per bcn avisareu a gent que estiga a la mani perquè no és molt bo que s'infiltren d'aquesta manera. Si passa alguna cosa són imatges que després usaran els mossos. Si podeu telefonar i detectar qui és millor per la seguretat dels que participen.

Vinga penya, molts ànims i endavant.
Re: Emissió en directe de la mani a la vanguardia
18 mar 2009
Ja han tallat l'emissió a meitat de Via Laietana.
Re: Emissió en directe de la mani a la vanguardia
18 mar 2009
si que tothom miri a la mani d'estudiants i a les carregues policials però l'important es que no es parli de la detenció de l'enric duran... després caurán dos caps de turc i apa! tornarem a la normalitat.
(No vull treure importancia al que ha passat avui, et fet es que avui particularment els mitjans parlaran del que no es nou, la violencia policial de sempre.
Re: Emissió en directe de la mani a la vanguardia
18 mar 2009
NO vull entrar en el terreny de les desqualificacions, i espero que ningú ho faci en aquest post.
El tema de l'Enric, te tot el meu suport, però no deixa de ser una acció individual, i segurament poc imitable per a la majoria de la gent.
El que ha passat avui a la universitat és més una pantalla de fum de cara a la vaga de mestres de demà que no pas per l'Enric (ànims, Enric!!!!).
Un rector del PSC, li demana a un conseller de ICV, que desallotji els estudiants de la Universitat (competències de ERC), el dia abans de la vaga d'ensenyament (PSC).
Demà que diràn els diaris? Vaga? Mossos?
El tema de l'Enric, no hagués anat a la portda en cap dels casos (lamentablement!), i el que encobreixen és una vaga de mestres, que voten cada 4 anys i no de l'Enric, que tot i que no ho sé, ni vota ni mobilitza votants, sinó abstencionistes.
Els polítics els interessa menys 10.000 abstencionistes que 100 votants, no ho oblideu!
Re: Emissió en directe de la mani a la vanguardia
18 mar 2009
Joana; més enllà de ser una acciò individual el que ha fet l'Enric, pensa que te el beneplacit de centenars de milers de persones emprenyades que estem afectats per els lladres dels bancs... i que ja hem vist que a més a més d'intocables, tenen la barra de demanar encara més pasta de totes nosaltras a travès del gobern corrupte que tenim...
Del que dius de que es <<poc imitable>>, dons pensa que ell i altra gent han donat moltes idees de que podem fer contra els bancs i alternatives com posar els diners a entitats financieres, etiques, cooperatives, i altres temes d'autogestiò en diferents ambits.
salut i ens tornem a veure al carrer
Re: Emissió en directe de la mani a la vanguardia
18 mar 2009
Ja comença malament aquesta noticia no sen,t-ho, i amb un enllaç a la Vanguardia,(ja sabeu perqui treballen, que ho fan amagats i que vol dir vanguardia en una mobilitzacio) i acaba amb visualitzacio borrosa de la realitat i de la distraccio mediatica.

L´organ "la vanguardia" convoca a la gent al sofa.

"DM"L´Enric es tant important com tots els detinguts de avui i els empresonats polítics, som tots iguals i dema et pot tocar a tu.

"joana"Els universitaris tambe son votants, hi han mes de 100.
Sindicat Terrassa