Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
[Alcoi] 3er Canyadelamuntanyafest.
17 mar 2009
Tercera edició de aquest festival que tracta de donar a conèixer per la contornà alguns dels grups que edita la distribuidora Canya de la Muntanya, així com altres que ens agraden i pensem també deuen tindre cabuda i poder trobar un punt d'encontre per a les diferents distribuidores anticomercials.
Arriba el 3ercanyadelamuntanyafest, casi res! Serà els propers 10 i 11 d’abril, i com les edicions anteriors tindrà lloc al CSO MolinAr a Alcoi, Alacant. Aquest any, el dissabte de vesprada hi haurà un encontre de distribuïdores alternatives, esperem que la gent s’aprope a fer una ullada i vore el material que hi ha als “puestos”, a més a més estarà amenitzat per l’autèntica música bancàlica. Les distris que vulguen venir es poden posar en contacte via mail.
Encara queden grups pendents de confirmació, però podrem disfrutar de lo més canyero del terreny així com de grups d’altres països que estan de gira per la nostra geografia. Hem volgut portar a part dels grups que hem co-editat des de Canya de la Muntanya, com els altres anys, malauradament alguns no podien tocar, i al final Gargamboig i Botellón de Castigo que en principi si ho anaven a fer, no podran venir tampoc. De moment ací vos deixem els enllaços als grups que ja estan confirmats, escolteu-los si no els coneixeu i ja ens direu:

ANTI-PLAYAX (Punk playero, València) www.myspace.com/antiplayax
MONOZID (Afterpunk, Alemanya) www.myspace.com/monozid
DERROTA (Crustpunk, València) www.myspace.com/derrota
THE HOLY KISS (Postpunk, California) www.myspace.com/theholykiss
ALTERCADO (Hardcore, Xile) www.myspace.com/altercado
ANTITEDAX (Hardcorepunk, Madrid) www.myspace.com/antitedax
PELANDRUSKA (Folk Bancàlic, Alcoi) www.myspace.com/pelandruska

Més avant enviarem el cartell definitu amb els horaris i tota la informació. Intentarem que les activitats siguen puntuals, així que preguem puntualitat també al personal. Hem recuperat el blog del festival que vam obrir l’any passat i anirem actualitzant-lo: http://canyadelamuntanyafest.blogspot.com

Ací vos deixem el cartell provisional, salut!

3ercanyadelamuntanyadest300ppCMYKpocaressolució.jpg
Mira també:
http://myspace.com/canyadelamuntanya
http://canyadelamuntanyafest.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Alcoi] 3er Canyadelamuntanyafest.
07 abr 2009
Confirmats per al dissabte...
Provoke (Punkrock, Alcoi) www.myspace.com/provokke
Rekolekta pa una birra (Brutalpunk, Silla-València) www.myspace.com/rekolektapaunabirra
Sindicato Sindicat