Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Web de la Campanya Que la Crisi la paguin els rics: WWW.NOALACRISI.CAT
17 mar 2009
Web amb l'informació actualitzada de la Campanya, propera Mani Dissabte 28 Març Plaça Universitat 17:30
Al començament de l’estiu de 2008 diversos sindicats, moviments socials, seccions sindicals i organitzacions polítiques anticapitalistes de l’àmbit de Catalunya vam crear l’Assemblea contra la Directiva de les 65 hores, per tal d’oferir una resposta unitària de la classe treballadora contra aquesta nova agressió de l’Europa del Capital vers la població.


Passats uns mesos, a aquesta lluita se li va unir una altra: la Crisi capitalista.

Aquesta va evidenciar-se amb les seves principals característiques: molta velocitat en la seva progressió i esfondrament dels diferents paradigmes del capitalisme, essent probable l’escenari del seu col.lapse.


Sent la natura d’aquest sistema l’explotació de l’humanitat i de qualsevol entorn on hi sigui present, és en moments de Crisi quan el patiment es fa més generalitzat al ensorrar-se qualsevol possibilitat d’accés a les engrunes que els capitalistes deixen caure a la població.

Per tot això, l’Assemblea Que la Crisi la Paguin els Rics volem unir-nos a altres plataformes populars que estan sorgint a tot el Planeta perque primer no paguem les treballadores, treballadors i classes populars la cobdícia dels rics i després per plantejar-nos tots plegats si volem seguir vivint sota les regles de la cobdícia i l’explotació.


Nosaltres diem NO!

Informa't i participa a les mobilitzacions, que no et facin callar!
Mira també:
http://WWW.NOALACRISI.CAT

This work is in the public domain
Sindicat