Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
Càrregues dels Mossos d’Esquadra contra el 8 de març a Barcelona
10 mar 2009
Els Mossos d'Esquadra van acabar a cops de porra la manifestació que havia convocat a Barcelona la Plataforma Revolucionària Antipatriarcal (PRA) en motiu del 8 de Març. Tot i que la mobilització feminista baixa cada any pel lateral de la Rambla, aquest any un cordó d'antiavalots de la policia els ho volia impedir. Quan la manifestació va insistir de creuar, els agents ho van impedir a cops de porra.
8marc_rambla_ok.JPG
Laia Hernández, en representació de la PRA, ha explicat a L'ACCENT que la manifestació que havien convocat el mateix diumenge 8 al matí altres col·lectius feministes sí que havia pogut baixar sense problemes per la Rambla.

>> Els carrers de València va viure la manifestació més concorreguda del país. Tarragona va acollir una de les altres manifestacions, i a Lleida i Girona es van fer concentracions.

MANIFESTACIÓ BARCELONINA REPRIMIDA
Ja abans d'arribar a la Rambla, la manifestació amb mig miler de persones anava encerclada per agents i furgonetes d'antiavalots dels Mossos d'Esquadra. En arribar davant del cordó, conscients que no deixarien que la mobilització arribés al pla del Teatre (on havia d'acabar), la Plataforma convocant va decidir llegir allà mateix el manifest i fer l'acció de cloenda. Un cop feta l'acció, van insisitir de baixar per la Rambla, però amb dues càrregues els Mossos els ho van impedir. Algunes persones van quedar contusionades per l'agressió policial.

Hernández lamenta que els mitjans de comunicació han silenciat l'agressió policial contra les manifestants. Han adreçat una carta a altres grups feministes perquè se sumin a la protesta per no haver-se pogut mobilitzar en llibertat.


>> PER LLEGIR LA RESTA DE LA NOTÍCIA:
http://www.laccent.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=258:carregues-dels-mossos-desquadra-contra-el-8-demarc-a-barcelona&catid=51:societat&Itemid=88
Mira també:
http://www.laccent.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Càrregues dels Mossos d’Esquadra contra el 8 de març a Barcelona
10 mar 2009
seria la hora de que las feministas se reboten en contra de los cerdos y paren de hacer demagogia pedante dentro del movimiento. solidariedad con las mujeres revolucionarias.
Re: Càrregues dels Mossos d’Esquadra contra el 8 de març a Barcelona
11 mar 2009
MOSSOS D'ESQUADRA, POLICIA NACIONAL, GUÀRDIA CIVIL, GUÀRDIA URBANA, POLICIA LOCAL, ERTZAINTZA... TOTS SÓN LA MATEIXA PÚRRIA IGNORANT, AUTORITÀRIA I REPRESORA EN MANS DELS PÚTRIDS POLÍTICS CORRUPTES I TRAIDORS DE TORN D'UN REPUGNANT ESTAT CENTRALISTA I MONÀRQUIC ANOMENAT ESPANYA.

MORI L'ESTAT ESPANYOLISTA,
MORI EL REI I LA SEVA FAMÍLIA,
MORIN ELS POLÍTICS I LES SEVES LLEIS,
MORIN ELS ECLESIÀSTICS HIPÒCRITES,
MORI L'EXÈRCIT ENEMIC DEL POBLE,
MORIN ELS POLICIES I EL SEU TERROR...

CONTRA ELS SERVENTS DEL CAPITALISME, ACCIÓ DIRECTE!!!

ENCOMENEM-NOS LA PROPAGANDA PEL FET!!!

VISQUEN ELS QUE LLUITEN, VISCA LA REVOLUCIÓ!!!
Puntualitzacions
11 mar 2009
1) No hi havia mig miler de persones

2) No van ni carregar. Al vídeo es veuen més pals de bandera (estelades al 8 de març!) fotent llenya que no pas porres.

3) Això de repetir el fragment en càmera lenta fot autèntica llàstima.


El cuento de sempre. Si no hi ha policia, no hi ha notícia, no?
Re: Càrregues dels Mossos d’Esquadra contra el 8 de març a Barcelona
11 mar 2009
EI cada cop està pitjor. Fot una pudor a podrit que s'escampa allà on passa.
Re: Càrregues dels Mossos d’Esquadra contra el 8 de març a Barcelona
11 mar 2009
No entenc una lluita revolucionària que passa pel protagonisme exacerbat. No entenc que la veu popular sigui exclusivitat de les que tenen la raó absoluta encara que això suposi anar soles i més per diferenciar-se d'una absurda bandera. De veritat poques som només falta que ens anem buscant les pesigolles entre nosaltres.
La realitat de les dones de classe treballadora s'haurà de trobar si ens segueix realment la classe treballadora i el protagonisme de les dones treballadores ha de resurgir d'elles i no de 4 estudiants independentistes que en sembla que no saben que vol dir encara treballar i lo unic que les interessa es dir que la policia a carregat. Pobres victimes!!
Sindicat Terrassa