Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
una revolucion ecologica
04 mar 2009
conoces que son los EM
microorganismos efectivos,capaces de sustituir los quimicos en muchos campos,fertilizantes,javones,purificar el agua,he incluso nuestro organismo,una revolucion pacifica y ecologica
Mira també:
http://www.chujosl.com/
http://www.universal-tao.com/article/em-final.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: una revolucion ecologica
05 mar 2009
si ewsta muy bien, pero no podras evitar que los chinos tengan coches, motos, segunda resdencia, ordenadores, moviles, figorificos, microondas, dvd, mp3 etc,etc. y despues los indios los brasileiros, africanos y latino americanos, querer impedir eso es imposible, como lo fue querer impedirlo en el primer mundo, asi que revolucion ecologista muy bonita, como todas las revoluciones pero el desarrollo del tercer mundo es inevitable, por mucho patrnalismo desde opciones ecologistsa del primero.
Re: una revolucion ecologica
05 mar 2009
eh, toxic, sense voler xafar-te el teu somni nihilista, això que dius tu no caldrà pas que ho eviti ningú... és sencillament impossible.
Re: una revolucion ecologica
06 mar 2009
jo notinc ningu sonni nihilista, per molt que et creguis el rollo de aquesta nova religio de la acologia, no podreu evitar el desemvlupament del tercer mon, o be aizo o una guerra pero no creec que el mon estigui per una terce5ra gurra mundiAL. lo verdaderament imposible es pretendre que el tercer mon no tingui acces al benestar material, la pluvalua que ha generad els seus recuses i la explotacio dels seus pobles o fa inevitable.
Re: una revolucion ecologica
07 mar 2009
Realment bastant fastic!! La majoria dels productes son coses que es poden obtenir a partir de productes naturals disponibles a la finca mitjançant facils tècniques com son el biol, bokashi o captura de microorganismes d'una manera increiblement fàcil i davant del desconeixement de la majoria de gent d'aquestes tècniques han aprofitat per crear un negoci més dintre del l'agricultura ecològica capitalista fent igual de dependent d'insums externs a l'agricultor. kaka kaka
Sindicato Sindicat