Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
abuso de poder entre compañeros en la farga
03 mar 2009
Agressió a un membre de la farga

Davant els fets succeïts el passat dissabte d’agressió física, i psicològica a un company de la farga, per part de membres del propi cso, volem expressar el rebuig a tot acte ignominiós i feixista, que considera els éssers humans mamífers amb neocórtex, amb menys drets que la resta d’animals.
En un estat dit “democràtic” els recursos d’acusació, judici, condemna i execució són:
•     Limitats
•     Execrables, ¿¿qui pot jutjar??
•     I executats
L’agressió patida té trets menys garantistes fins i tot que la pròpia dita “democràcia”:
•     Difamació amarillista
•     Judici sumaríssim
•     condemna i execució
Així és com els agressors es converteixen en petits dictadors, no permetent ni tan sols el dret a defensar-se, sota una forta difamació.

En el “moviment”, moguda llibertària teòricament, i en molts casos a la pràctica, no s’apliquen mètodes definitoris de pràctiques feixistes, democràtiques i d’esquerra. Però mai d’anarquistes, que es defineix pels seus mètodes, que són a la fi els seus objectius.
Opinar sense coneixement de causa pot ser propi d’incauts, però perillosíssim.
Difamar sense saber i acusar algú amb doble intenció, jutjar, condemnar i executar (mètodes que rebutgem ), és propi de policies, i en aquest cas amb l’agreujant que no ho fan per “guanyar-se el pa dels seus fills”.

Tot això que no és poc, i d’altres molts incidents, són el que ha mogut als habitants de la farga a clausurar temporalment el cso per l’amenaça que suposa per a tots.
No podem passar per alt que la farga, abans de ser un cso va ser ocupada amb la necessitat imperant d’ habitatge per una colla ben heterogènia de joves, i no sota cap col•lectiu concret. És per això que donem prioritat a la nostra seguretat i convidem a traslladar les activitats previstes a altres espais.

Planta la teva herba i fuma amb bones companyes!!!!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: abuso de poder entre compañeros en la farga
03 mar 2009
Fora camells dels CSOs

No sigueu demagogs... que vol dir que es clausura el CSO? Aquest cap de setmana hi ha unes jornades d'autogestió de la salut a les que tinc moltes ganes d'anar-hi, espero que ningú m'ho impedeixi...
Fora nazis dels CSO i del planeta
03 mar 2009
espero que el proper que esbardellin el cap siguis tu o algu de la teva familia fill de puta i facis unes jornades de autogestio de la salut a la UVI
Re: abuso de poder entre compañeros en la farga
03 mar 2009
dais asco todos los que vais a la farga, los que estan en el CSO y los que escriben ese comunicado
En la Farga no hay mas que gentuza

TRAFICANTES FUERA
Re: abuso de poder entre compañeros en la farga
03 mar 2009
agresores y violentos fuera del planeta, mierda fascista
Re: abuso de poder entre compañeros en la farga
03 mar 2009
A la UVI s'han de fer unes jornades sobre autogestió de la salut?. No sembla el lloc més autogestionari...

A mi els de la Farga (ni habitants ni membres de CSO) no em fan fastic, i en conec de les dues menes...

TRAFICANTS FORA?... que venen un producte adulterat?, que el que venen te més tòxics del normal?, que son una franquícia d'una multinacional?....

També farem fora els traficants de birra, de tabac, de idees dubtoses?....

Qui es dona "l'autoritat" per tancar un CSO?, fins ara sols era del jutjes i la poli, que potser el fet d'ocupar primer, o de viure a l'edifici dona drets de propietat, és que els habitants han accedit a la categoria de propietaris?.

Que hi ha darrera l'agressió (diuen), recomanacions dels abogats?, demandes dels veins?, desacrods ideològics?.... o temes personals????

En definitiva, un lamentable espectacle, lamentable però que ens situa a la nostra realitat, realitat sòrdida que no és significativament diferent de la realitat de la major part de la població... No som capaços de bastir espais sense personalisme. No som capaços de separar el "treball" (de fet traficar no és més que un treball comparativament mal pagat) de la vida real i emerdem als altres amb els nostres problemes. No som capaços de solucionar problemes sense l'us de les agressions. No som capaços de superar el que ens envolta... Ara ens queda reconèixer tot això.... Queda una esperança, hi ha espais polítics on la possibilitat de reconèixer un error és impensable, a la Farga, i al que és similar a ella, crec que això es pot fer, no cal fer una autocrítica leninista, però encara que quedi entre els afectats, tota crítica és bona.

Salut i anarquia
Re: abuso de poder entre compañeros en la farga
03 mar 2009
sou menys inteligibles que un nen japonès d'1 any parlant en Olof. I mira que és difícil.
ftr que dius?
03 mar 2009
Hi ha dues maneres d'encarar els debats espinosos (el que ens afecta interiorment, de l'exterior tots estem entusiasticament d'acord) a IMC, un és tractar de veure quins han estat realment el probleme i afrontar-lo, l'altra tancar-nos en la capelleta "local" i excomulgar als altres.
Un actor colateral (disolvent i repugnant) és el competidor dels enfrontats, alguns anarcos quan es barallen els indepes, alguns indepes quan es barallen els anarcos....
Afegir respostes com les de ftr apart de no afegir res al debat sobre un conflicte molt delicat (relativament més que d'altres com Gaza, Irak, Colombia...) i tant delicat com altres recents sols serveix per afegir problemes, conflictes i desviar la atenció dels problemes reals.
Ningú es pot arrogar drets de propietàri i tancar un CSO, ningú es pot convertir en poli i jutge i perseguir traficants, caldria fer alguna mena d'assemblea? trobada? entre els afectats (amb condicions d'entesa, mediadors...)... per parlar del futur del CSO o al menys del que ha passat.

Per cer, ftr, quina llengua és l'olof?, no crec que existeixi, llavors realment és difícild'entendre...
Re: abuso de poder entre compañeros en la farga
04 mar 2009
No feu cas als mentiders de la vivenda que volen pendre l'espai pel seu ús individual i destrossar el curro de penya maca!

Ja coneixem el camell de fa anys i és un autoritari manipulador que sempre l'ha liat i no ha tingut mai cap motivació política.

Volem que torni la pizzeria Di Giovanni!! ;-)

Fora camells i punkis crostes del barri i dels centres socials!
Re: abuso de poder entre compañeros en la farga
04 mar 2009
Si voleu muntar un chiringuito de drogues perque no us pagueu un bar i feu el que us dongui la gana?

En nom de la llibertat individual no es pot fer qualsevol cosa, i menys implicant a gent que l'unic que vol es currar-se un centre social.

FORA TRAFICANTS DELS ESPAIS ALLIBERATS
Resposta del cso la farga davant de les calumnies
04 mar 2009
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/365335/index.php

Des de l'assemblea del cso La Farga, davant del comunicat fet per la vivenda, ens veiem amb l'obligació d'aclarir diversos punts, degut a la gran quantitat de calumnies i difamacions. Malgrat que reneguem que internet sigui el medi més adient per tractar aquestes assumptes. Nosaltres sempre hem intentat resoldre aquestes coses cara a cara.

Fa un parell de mesos ens vam assabentar que una persona que viu a la vivenda de la Farga havia passat 200g de speed a l'espai, reconeixent-ho ell mateix.

Conseqüentment, vam convocar una assemblea conjunta (gent de la vivenda i del centre social) on totes les persones menys una vam decidir que no permetríem el tràfic de drogues en el conjunt dels dos edificis ocupats. Per tant, en el moment en què descobríssim a algú mantenint un negoci de tràfic de drogues dins l'espai, automàticament seria expulsat/da d'aquest.

Amb això, recentment, hem tingut coneixement, per dos fonts diferents, que aquest mateix personatge seguia traficant al cso. I per si no fos poc, també vam veure aparèixer gent aliena al cso preguntant pel camell en clara actitud d'anar a pillar droga.

Davant d'aquest fet, vam dir de fer una nova assemblea on la gent del centre social decidirem conjuntament fer fora al camell de la Farga.

Per això dilluns, amb la finalitat de remarcar que es tractava d'un problema polític i no pas personal, anarem persones del cso amb més companyes i companys anarquistes a comunicar-li al camell, de forma pacífica, que tenia fins dissabte per abandonar la Farga.

Dissabte, havent confirmat que el camell continuava a l'espai, i havent proferit aquest amenaces contra un company per a posicionar-se a que marxés, dos companys en trobar-se'l pel carrer, van actuar en conseqüència, colpejant-lo.

Avui dimarts, haviem quedat per parlar amb gent de la vivenda, i ens hem trobat amb el clausurament traicioner del centre social, juntament amb un demagog comunicat totalment fora de lloc.

Ja anteriorment i en nombroses ocasions, havien desaparegut objectes (roba, un mp3, cerveses i aliments) com diners de pots del recinte quan no hi érem totes les del cso (és a dir, quan només s'hi trobaven la gent de la vivenda).

Per acabar, només volem esclarir que la Farga va ser ocupada amb la doble funcionalitat de ser emprada com a centre social i vivenda. Estem fartes de tantes mentides.

EN TOT MOMENT HEM INTENTAT SOLUCIONAR AQUEST TEMA DE FORMA DIALOGANT, PER EVITAT RUMOROLOGIA I ENFRONTAMENTS ESTÈRILS.

NO PODEM PERMETRE QUE UN CAMELL I ELS/LES QUE LI DONEN SUPORT S'APODERIN D'UN CSO QUE HA COSTAT MOLTÍSSIM TIRAR ENDAVANT.

I ÒBVIAMENT NO HO TOLERAREM.
Re: abuso de poder entre compañeros en la farga
04 mar 2009
"que considera els éssers humans mamífers amb neocórtex, amb menys drets que la resta d’animals."

Potser és que hi ha persones que consideren que les animals es mereixen adquirir més drets i llibertats que no els "traficants" aprofitats que només pensen en omplir-se de manera senzilla la seva butxaca sense tenir gens en compte tot el què fa referència a la salut i l'entorn de la persona consumidora. Quin problema hi ha?

O potser això t'afecta A TU perquè TU ets la persona que està vivint a costa de destrossar-li la vida la penya?

Sinò no ho entenc.
A mi també m'agraden els animalets, però no si aquests són "camells".
Re: abuso de poder entre compañeros en la farga
04 mar 2009
Quien es el cogado que finaliza un texto con la expresión "Planta la teva herba i fuma amb bones companyes!!!!
joderrrrr te has delatado piltrafilla!
Muerte a los camellos!!!
Re: abuso de poder entre compañeros en la farga
04 mar 2009
"no permetent ni tan sols el dret a defensar-se"
jajajaja

Quina merda de text moralista que heu tret. N'heu a fer les pregàries a l'esglèsia!!

Camell i el seu entorn... qui sou vosaltres per definir la pràctica anarquista?

Foteu el camp de barna que ningú us vol. Potser teniu lloc sota d'algun pont.
Re: abuso de poder entre compañeros en la farga
05 mar 2009
Ei, de debó, gràcies per l'espectacle. En la seva tristor, m'he partit la caixa. Quina poca feina tenen alguns...
Cada cop estic més convençut: als psiquiàtrics falta penya...i si no, a proyecto hombre.
Re: abuso de poder entre compañeros en la farga
05 mar 2009
NO SE PUEDE LLEVAR LO PERSONAL A LO POLITICO (rencillas del pasado):Resulta q se esta formando una guerra dentro del movimiento,
Resulta q un CSO esta en guerra con una vivienda
Resulta q los razonamientos es q hay un camello y se tacha a toda la vivienda de raveros kostras
Resulta q de toda la casa no va de rave ninguno y q de consumir alguna droga seria fumar y beber,y sin ningun vicio ni exceso
Resulta q después de una asamblea entre en CSO y la Vivienda no hay consenso y la vivienda decide no echar al supuesto camello(no se ha celebrado juicio ni presentado pruebas ni testigos)y el CSO se salta la decisión y actua a su libre albedrío. Si no quieren al supuest camello el CSO son libres de decidir,en la vivienda no gestionan quien entra y quien no.
Resulta q como la vivienda se oponen a la expulsión de un compañero, le propinan entre varios una paliza
Resulta q la vivienda deberia de callar ,xo no!se defiende antes los q toman la ley x su mano
Resulta q se cierra el CSO momentáneamente hasta q se solucione el problema,sin intento ni deseo de apropiación.NADIE QUIERE EL CIERRE DEL CSO
Resulta q mucho mas lejos de la realidad y mucho menos de un atisbo de intento de dialogo, los del CSO llaman y amenazan de seriedad a la gente de la vivienda
Resulta q se niega a la gente a la asistencia a una asamblea x etiquetarla de privada,aquellos q protestan ante lo privado
Resulta q si no actuamos con calma e inteligencia se va a formar una guerra de la cual alguien saldra mal parado
Re: abuso de poder entre compañeros en la farga
09 mar 2009
Esto ya pasa de castaño oscuro. De verdad os creéis todo lo que escribís?
Nadie os quiere y lo sabéis,no intentéis contaminar a la peña del CSO con vuestra mierda moralista y vuestras mentiras bien escritas.No engañáis a nadie, no se si os dáis cuenta.Esto sólo está sirviendo para que cada vez le quede más claro a toda la peña que se mueve de verdad el tipo de basura que sóis.PARÁSITOS.
¿Quienes sois vosotrxs para cerrar el CSO? Acaso no es eso igual de autoritario que el hecho de pedir la expulsión de un traficante del mismo? (Sí,admitelo,eres un traficante de mierda,no un "supuesto traficante" como escribes,y además todos te conocemos y lo sabemos de buena mano)

¿Quién es ahora quien hecha a quien?Nos hemos olvidado de muchas cosas veo...que mala memoria.Serán los porros?
Re: abuso de poder entre compañeros en la farga
13 mar 2009
Jo no conec la gent de La Farga, ni els del CSO ni els de la vivenda. Hi he estat tres o quatre cops i sí que he coincidit amb algunxs en assemblees a d'altres espais i per altres temes. I estic flipant.

El nivell d'infantilisme de tots plegats és inenarrable:

la doble moral d'uns (segurament ningú del CSO ha pres mai drogues il·legals i segurament pensen que no són sobirans sobre el seu propi cos, han de venir a salvar-los)

el moralisme i victimisme d'altres (penjant comunicats a internet i fent partíceps a la resta de Barcelona d'un problema intern del que no tenim prou dades però que tothom s'atreveix a jutjar)

l'autoritarisme disfressat d'autenticitat (fotre pallisses en plan "ya te lo advertimos"???? Qui us creieu, Charles Bronson?)

les acusacions via internet de pràctiques fortament penades legalment (només falta posar número de DNI i avisar la policia, molt anarquista seria això, no?)

etcètera, etcètera, etcètera.

Realment si el pati està així el millor és fotre-li foc al CSO i dedicar-se a d'altres coses. Per part de les dues bandes.
Re: abuso de poder entre compañeros en la farga
18 mar 2009
CONTRA SU MORAL CRISTIANA, CONTRA LOS POLICIAS ENCUBIERTOS, CONTRA LOS CHIVATOS ,FUEGO A LOS OKUPILLAS SON DE PASTEL
Y DAN PENA SON EL PUTO ASCO DE VERDAD DAN PENA
TODO SU ESPECTACULO DIGNO DE PROGRAMA AMARILLO!!

ESTO PASA EN VARIOS C.S.O EN BARNA Y DE VERDAD DA RISA....
Sindicat Terrassa