Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió : ecologia : pobles i cultures vs poder i estats : especulació i okupació
[insubmissió al pla caufec] La cara o la creu? Absolució o ingrés a presó?
03 mar 2009
Eulàlia, activista en defensa de Collserola, desobedient a l'especulació, insubmisa a les penes-multa té 54 anys i ha participat en diverses accions contra el pla Caufec-Porta BCN per les quals ha estat encausada i jutjada (i encara té tres judicis pendents).
La cara o la creu? Absolució o ingrés a presó?
http://www.moviments.net/noalplacaufec/?p=417


La darrera vegada que va seure al banc de les acusades els Mossos l'havien denunciada pels delictes de desobediència, danys i coaccions per romandre dues hores al peu d’un arbre fins que la policia va tallar les cadenes que la lligaven a una alzina d'Esplugues de Llobregat que finalment va ser eliminada gràcies al pla Caufec. La petició fiscal va ser de 10 dies a una quota de 6 euros (60 euros) per una falta de desobediència i avui el jutjat número 1 d'Esplugues l'ha absolt.

Més info del judici: http://www.moviments.net/?p=410

Enric, activista en defensa de Collserola, desobedient a l'especulació, insubmís a les penes-multa té 28 anys i ha participat en diverses accions contra el pla Caufec-Porta BCN per les quals ha estat encausat i jutjat (i encara té uns quants judicis pendents).

El darrer cas al seu historial és la condemna per l'acció del maig de 2007, on tres persones van viure durant tres dies penjades a 50 metres d'alçada a un dels edificis més alts d'Esplugues amb una gran pancarta denunciant l'urbanització de Sant Pere Màrtir i recolzant la Setmana de Lluita en Defensa del Territori i contra l'Especulació. El jutjat número 1 d'Esplugues va condemnar a 20 dies de pena-multa a 3 euros (60 euros) als tres veïns del poble i avui dia l'Enric ha d'ingressar a presó Model de Barcelona per a complir un arrest de 10 dies.

Més info del cas: http://www.moviments.net/?p=416


57 persones, 200 denúncies
Aquestes dues persones són només dos exemples de les 57 persones que han acumulat gairebé 200 denúncies fruit de 14 accions relacionades contra el pla Caufec, entre delictes o faltes imputats pels Mossos d’Esquadra i expedients administratius promoguts per l’ajuntament. Totes aquestes accions han estat convocades públicament i amb presència de mitjans de comunicació. En els darrers cinc anys, la mobilització contra el pla Caufec-Porta BCN s'ha desenvolupat a través d'accions com encadenaments a llocs públics o privats (balcó ajuntament, saló de plens, seu de Sacresa), bidons de ciment (Generalitat, obres del pla Caufec), manifestacions amb àmplia diversitat de gent (maig 2005, maig 2007, octubre 2007, maig 2008) i activitats diverses on mai s'ha trencat res i mai s'ha fet mal a ningú.

Més informació de la campanya: http://www.moviments.net/documentacio/ens%20preocupa/dossier%20ens%20pre

Més informació:
PLA CAUFEC: www.noalplacaufec.net – paremoselcaufec ARROBA rusc.net – telf 685 269 787
INSUBMISSIÓ A LES PENES-MULTA: http://alespenespunyalades.blogspot.com
proupenes ARROBA gmail.com
Mira també:
http://alespenespunyalades.blogspot.com
http://www.noalplacaufec.net

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat