Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
7 març: Assemblea de dones
03 mar 2009
crisipatriarcat.jpg
Assemblea de Dones

Dissabte 7 de març de 2009

17 h plaça dels Àngels | Barcelona

Enguany, coincidint amb la celebració del 8 de març, ens proposem ocupar els carrers de Barcelona. Perquè som moltes les dones que cada dia patim doblement els efectes de la crisi: precarització laboral, discriminació salarial, privatització de la salut i la cura...., les que cada dia sortim al carrer i amb les nostres vides mirem de canviar l’estructura jeràrquica patriarcal. Som moltes dones les que dia rere dia mirem de reapropiar-nos dels nostres cossos i reivindicar el nostre dret a l’autodeterminació lluny de la tutela contínua i normativista que ens intenta constrènyer.

Perquè som moltes les que venim de llocs molt diversos: d’associacions de dones, de centres cívics, d’institucions, de centres socials okupats, de manifestacions, dels nostres petits-grans entorns laborals i personals, de les nostres cases i les nostres ciutats, pobles i barris. Hem decidit fer-nos sentir i ser visibles una vegada més en aquest espai que totes i tots compartim en les nostres lluites diàries: el carrer.

Ens diuen que el sistema capitalista patriarcal està en crisi a nivell internacional i que l’hem de salvar. Però nosaltres apostem per mirar d’eliminar-lo ara que es troba en qüestionament continu. Depèn per a qui pot ser una crisi dramàtica … Per a nosaltres és una oportunitat que no deixarem escapar.

Parlem de propostes, d’estratègies, d’accions, de línies de treball, d’objectius a curt i llarg termini… Trobem-nos, coneguem-nos, compartim-nos, escoltem-nos, enllacem-nos, unim-nos. Trobem-nos el dia 7 de març, a les 17 h a la plaça dels Àngels de Barcelona, per a construir alternatives feministes al sistema patriarcal.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 7 març: Assemblea de dones
05 mar 2009
Suposo que a aquest acte contra la discriminació només podran accedir dones, oi?
Sindicat Terrassa