Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[Eixample] IV Calçotada Popular a la Sagrada Família
27 feb 2009
Aquest 7 de març l’Assemblea de Joves de l’Eixample Nord (AJEN) celebra per quart any consecutiu la Calçotada Popular a la Sagrada Família. Com tots els anys els actes de la jornada es centra­ran en el foment del cultura po­pular dels Països Catalans i també estaran emmarcats en un àmbit temàtic que, com no podia ser de cap altra manera, aquest 2009 serà la crisi capitalista que patim.
cartell_mail.jpg
A més, du­rant la calçotada, l’AJEN tornarà a fer sentir la seva veu contra el perill d’empresonament d’un dels nostres joves del barri, en Jona. Finalment, la jornada també quedarà marcada com cada any per la difusió de les lluites femi­nistes i antipatriarcals, ja que diumenge 8 de març és el Dia Internacional de la Dona Treba­lladora.

Durant la jor­nada, que cada cop atrau cada cop més gent, s’espera que hi participin uns 350 veïns i veïnes, pels quals estan preparats més de 4.500 calçots ecològics. Durant tot el dia es faran tallers de bastons i bitlles catala­nes i demostracions de diverses disciplines de la cultura popular dels Països Catalans. A més, s’ha organitzat un petit campionat de futbol 3X3 sota el títol “Fes-li un gol a la crisi!” i el vespre culminarà amb una festa a l’Ateneu Popular de l’Eixample.

Per l’hora de dinar l’Assemblea de Joves ha preparat un exquisit menú de calçots ecològics sucats en romesco d’elaboració casolana i acompanyats, com no, per un pa amb tomàquet de tota la vida, la clàssica botifarra catalana, un bon vi de taula i unes postres sorpresa. Tot, amenitzat per la veu i guitarra de Cesk Freixes, el cantautor de Vilafranca del Penedès , i per l’actuació del grup musical d’acordionistes Revolta Diatò­nica, que vindran des del Maresme.
Mira també:
http://www.joveseixample.cat

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa