Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
[Gramenet] Plafons d’ús exclusiu per a entitats?
27 feb 2009
Dissabte 28 de febrer, a les 11 del matí, us esperem a la porta del local de Gent i en un lloc proper iniciarem aquesta nova campanya - Hem decidit endegar una completa campanya per defendre el nostre dret de que la nostra propaganda no sigui tapada i és respecti l’ús exclusiu per a entitats - Us hi esperem a tots ia a totes dissabte!
500.jpg
Segur que ho heu vist moltes vegades. I des de Gent de Gramenet, junt amb algunes entitats i plataformes de la ciutat, hem decidit dir prou. A la ciutat hi ha molts espais de propaganda que, com el de la fotografia, diuen que són d’ús exclusiu per a les entitats. Però sempre passa el mateix: les entitats pengem propaganda de les nostres activitats i al cap de poques hores ve una empresa comercial i ens la tapa amb anuncis de múltiples concerts, festes, discoteques, circs, etc... I l’ajuntament no fa res! No multa a aquestes empreses! Mentre a les entitat ens ofeguen a multes fins i tot per penjar un trist cartell als nostres balcons particulars, aquestes empreses tenen impunitat absoluta i no són multades mai per envair l’espai exclusiu per a entitats. Una altra actuació totalment arbitrària per part de la majoria socialista. Així hem decidit endegar una completa campanya per defendre els nostre dret de que la nostra propaganda no sigui tapada i és respecti l’ús exclusiu per a entitats dels ‘pirulís’ i plafons.


Aquesta campanya, que tindrà diverses fases, començarà a donar les primeres passes aquest proper dissabte. Dissabte 28 de febrer, a les 11 del matí, us esperem a la porta del local de Gent (Rambla de Sant Sebastià 37) i molt a prop totes i tots junts iniciarem aquesta nova campanya.

http://www.gentdegramenet.org/joomla/index.php?option=com_content&task=v

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa