Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: sense clasificar
Seminari sobre història, historiadors i marxisme al segle XX
27 feb 2009
seminari_marx_hor.pdf
seminari marx hor.pdf (81,48 KiB)
SEMINARI SOBRE HISTÒRIA, HISTORIADORS I MARXISME AL SEGLE XX

Dos crèdits de lliure elecció per la Universitat de Barcelona. Facultat de Filosofia (Dep.d'Història de la Filosofia, Estètica i Filosofia de la Cultura)
Quota d’inscripció per els alumnes de la UB que vulguin optar a dos crèdits de lliure elecció: 22 €
Certificat d’assistència i aprofitament per la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra

El proper divendres 27 de març iniciem un seminari sobre Història, Historiadors i Marxisme al segle XX. L’objectiu és oferir als estudiants una panoràmica d’un dels corrents que més influència ha exercit al terreny de la historiografia: el marxisme.
Els ponents convidats analitzaran el pensament de les figures més prestigioses i alguns dels debats més significatius que han caracteritzat el marxisme del segle XX.
El curs comptarà amb dos crèdits de lliure elecció de la UB i els universitaris de la UAB i UPF podran obtenir un certificat d’assistència. També restarà obert al públic en general, ja que les idees desenvolupades per aquests pensadors del passat segle, són avui de notòria actualitat.
Organitzen: Associació Catalana d’Investigacions Marxistes / Grup de Recerca d’Estudis d’Història Social i Cultural de la UAB / Dep. d’Història de la Filosofia Estètica i Filosofia de la Cultura de la UB
Sessió inaugural: 27 de març. Lloc: Palau de la Virreina (Rambla 99, 4a planta, Barcelona) / Seu de la resta de sessions: Facultat de Filosofia UB. Sala 412 (Montalegre 6, 4a planta, Barcelona)
Mira també:
http://www.fcimarx.org/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa