Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: indymedia
Carta al "rajadors" compulsius a Indymedia
26 feb 2009
"...criticar sempre és necessari (això fa créixer)... però rajar només fa que destrossar debats i fer que dia a dia Indymedia es converteixi en un safreig."
No és nou:

...quan obres una notícia a Indymedia (espai anticapitalista per als moviments socials) i mires els comentaris per veure si s'ha obert un debat interessant...

...lluny de trobar-te amb un debat amb arguments i contraarguments... et trobes que la web anticapitalista s'ha transformat en premsa rosa, o no diferent a qualsevol altre fòrum esportiu: on la gent només fa que insultar, rajar sense arguments, criticar infundadament només amb la voluntat de posar llenya al foc i un infinit ETC.

Siusplau... jo no sé si qui ho fa és gent que està avorrida, adolescents que creuen que rajar és fer política o, fins i tot, policies o feixistes que volen boicotejar debats i discussions que poder resultar interessants/transformadores.

Sigui el que sigui intentem entre totes PARLAR i no INSULTAR; DISCUTIR i no RAJAR... perquè criticar sempre és necessari (això fa créixer)... però rajar només fa que destrossar debats i fer que dia a dia Indymedia es converteixi en un safreig.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Carta al "rajadors" compulsius a Indymedia
26 feb 2009
Totakment d'acord, habiam si començem a pensar acans de teclejar.
Re: Carta al "rajadors" compulsius a Indymedia
26 feb 2009
que os fa p0r, la discusio i debat desde la base, amb tots els defectes que pogui tenir, o una discusio de las elits d,especialistes i cults dienus la vritat. vinge ja, el ideal perfecta es la fe del stalinistes. prreferixo el safreig que sempre ha sigud del poble al discurs elaborat de popes que es crfeuen que savan el que es millor per tots, la llibertat de expresio es escoltar el que no te agrada no no nomes dir el que vols, i suposo que tot be per lo del arnau, son las bases els que tenen que dir la seva n los supusadament vanguardies el que es millor per el moviment de alliberament. vale prou de voler que la gent tingui por de ser ella mateisa i espere a veura el que diuen el dirigents.
Re: Carta al "rajadors" compulsius a Indymedia
26 feb 2009
Cert, hauríem de fer una mica d'autocrítica. Estem destruint Indymedia amb les nostres baralles infantils, barroeres i estèrils. El que cal és unir forces i treballar de veritat per canviar el món.
Re: Carta al "rajadors" compulsius a Indymedia
26 feb 2009
digues el que vulguis pero si el que vols és vomitar l'odi i la merda que tens dins millor que o fagis al bar, aquí es destrossar un eina que hauria de servir pel debat sa, debat del poble pel poble, i l'insult no és debat. Defensar les teves posicions descalifican o insultan l'altre és el que ha fet la burgesia i el feixisme, incloenti també les vanguardies pseudorevolucionaries, no el poble.
Re: Carta al "rajadors" compulsius a Indymedia
26 feb 2009
ja estem, cuan el poble parala el fa a la seva forma que es diversa, si ens centrem en lodel arnau perque os fa por tot el que se ha dit, aixo es la comunicacio de base, sense cortapisas, amb tots els defeces que te es lo millor, ara se ha vist el qui ha, ningu se pogud amagar, les posicions son clares, ben clares sin un te criteri i no es deixar manipular. han sortit fins i tot els amics de xirinacs, aleshores si voleu una eina de dabat amb llibertat de expresio i ha que aguantar el escoltar el que no agradi, aixo es indispensable per garantir la llibertat de expresio. perque le diuen boix al arnau, pensen una mica, arnau se ha caracterizat per unir al moviment d,alliberament i el movment llibertari, o sigui la llibertat com poble i la llibertat con indivdu i sempre desde la perspectiva de estar al costat dels mes debils, ja sigui con poble o com indivdu. estem ja escamats de dirigents que lideraban el moviment de alliberament i sempre acavam a instancias de poder burguesas, que dirvos de aixala, vendrell, colom, la llista sera llarga, i se tenin memroia ja veurem ahon acava la gent que ha posat la etiqueta de boix al arnau, temps al temps. no se com acavara tot aixo pèro sempre estare agreit al arnau com le estic agraeit al xirinacs per ser honrats i valents, el que ha fet el arnau es d,una valentia i honradessa amb el poble i la gent mes desfavorecida, el queda al lloc dels malats mentals i no com els acusats de infiltrats que segurament els espera una carrera politica brillant, perque aquet poble va dixar morir a xirinacs per tenir qui tenia de amics i honora a gent com el pujol per tenir els amics que te. i axi es la vida el marti i el pallin tenen el amics que tenan i el arnau te els amics que te, l,altra es demagogia com la que voleu fer diem que suposadament cuan la xusma s,atreveis a inultar als poderosos es trenca la eina de comunicacio, perque per que l,usan esl desfavorecits i diuen la seva, tu que les dius que se vagin al bar, ja ha insultar al arbitr ial guardiola, si la eina sols sirveis per els que teniu retorica no digueu que es del poble i es de llibertat de espresio. la merda es merda i de ahi sortin les flors asi que no sigueu tan sensibles a la forma de parlar i comunicarse dels altres que han triat una forma diferent que la vostre.
Re: Carta al "rajadors" compulsius a Indymedia
26 feb 2009
poca feina que tens per escriure aquest solemne tonteria i poca iniciativa en publicar notícies teves, carallot! omplir de merda el servidor d'indy hauria d'estar penalitzat.
Re: Carta al "rajadors" compulsius a Indymedia
26 feb 2009
Policias, fachas, periodistas, nacionalistas, estalinistas, neoliberales, europeistas, reformistas, religiosos, empresarios, mercenarios, lacayos, mafiosos, ongs, oportunistas, capitalistas, sindicalistas subvencionados, piratas informaticos...

Hay que pensar que son ellos los que boikotean la accion revolucionaria, ellos son las botas militares que pisan el movimiento y los espacios que brotan libres.

Nosotros hemos de mantener la lucidez, la unión y mantener digna esta herramienta y otras que nazcan con la misma actitud de accion antisistema, la hemos de mantener afilada y preparada para la organización de la revolución social.

saluds
Re: Carta al "rajadors" compulsius a Indymedia
26 feb 2009
si sempre els arguments son de reprimir els altres perque no m,agradem i diuen tonterias, sempre el bufo le ha dit las vritats al poderos amb tonterias, deixa que la gent faci la seva i no facis de censor.
Re: Carta al "rajadors" compulsius a Indymedia
26 feb 2009
Eina el problema aquí es que l'insult i les descalificacions les utilitzem amb nosaltres mateixos (sempre desde la impunitat que ens dona estar a l'altre banda de l'ordenador), això sols fa que ens odiem més entre nosaltres, aquest odi l'hauriem de saber canalitzar per fer-lo servir davant dels nostres enemics. Em sembla molt bé que utilitzis les formes que consideris adecuades per lluitar contra els poderosos (legals o no) no em mereixen cap respecte, pero que ens dediquem a tirarnos la casa pel cap entre nosaltres sols servira perqué demá a les barricades sols et trovis a tu mateix, i no vulguis confiar amb el que tens al costat. O que quan surtim al carrer sols semblem una proceció de morts vivents sense sang ni rabia, sols la tenim quan estem sentats devant de l'ordenador, pero quan ens és necessari ja no ens en queda. La rabia i l'odi contra qui ens el provoca (estat, policia, burgesia, vanguardes...), l'amor i la comprenció cap a qui està al nostre costat (totes les que volem canviar això). I si prefereixo els arguments perque aquests em fan creixer com a persones, els insults o m'enpreñen o entren per una orella i surten per l'altre pero de profit poc. Per cert si algú com jo que d'estudis no te ni el batxillerat pot parlar, segons tu amb, retòrica, qualsevol pot fer-ho, no es necessari ser vanguardia de res, ni un erudit, sols tindre interes en apendre coses. I recorda que un poble incult mai podrà ser lliure (les vanguardes ens robaran aquesta llibertat). Ara això si, el que escric sols és la meva opinió, i no intentaré imposarla a ningú, si creus que faltan el respecte dels teu aliats es necessari i/o bo allà tu. Per a mi us mereixeu tot el respecte del món, insulteu o no, qui no sel mereix son els meus enemics, els opressors.

(ja ha insultar al arbitr ial guardiola) això ja em diràs d'on ho has tret per cert. Anava dirigit al fet que per a qui els debats semblen sortir d'una barra del bar i no tant del nostre cap.
Re: Carta al "rajadors" compulsius a Indymedia
26 feb 2009
Tal i com ho veig, crec que el fenomen pel qual les discussions posteriors a les noticies penjades a Indymedia es converteixen en safareig, insults i desacreditacions fàcils i gratuites és senzillament un mirall del que passa als moviments socials, massa sovint més interessats en criticar, xafardejar i "rajar" d'altres col.lectius/organitzacions/grups de persones/individus que en treballar en comú i, sobretot, actuar i construir. Sempre els nuclis de militància política alternatius o marginals (marginals en el sentit que són als marges i més enllà de la política) han patit d'aquesta malaltia. Sembla que quan els discursos es radicalitzen, és més important on posar les comes i, per sobre de tot, és més important que jo tingui raó i que no cedeixi davant dels que creuen que la coma s'escriu dues paraules més enllà. Aquest purisme mal entès és la forma de no avançar ni trascendir fora del "guetto", mentres ens importin més les lleus diferències entre nosaltres que els posicionaments i lluitem en comú cap en fora, perdrem tota capacitat d'incidència en el gros de la societat.
Re: Carta al "rajadors" compulsius a Indymedia
26 feb 2009
"Opinio" Crec que ignores la presencia de reaccionaris. gent exterior que vol acabar amb el moviment.
Re: Carta al "rajadors" compulsius a Indymedia
26 feb 2009
mira r, no et preucupis nosaltres els ningu esclafarem el fascisme als carres de catalunya, els ningu aquests que cadascu pensa i actua pel seu compte i a partir d,aquesta diversitat, tens que entendre el sofriment i decepcio qui ha per tildar de boix al arnau, i ha una part del moviment d,intentar imposar una disciplina molt forta a traves de una clara presio ideologica, ara se ha vist i cuan la resposta capa aquestAS Organitzacions disciplinadas que se atrveixem a nomenar persona non grata al arnau, vosaltres penso de bona fe voleu una normalitat en que persones com el arnau se mengin lo de boix, sisplau, molt de rollo i ha en las revolucions a traves de camins de teorias cientificas que fenlo de una forma arriben a una altre, no es a traves de la uniformitat sino a traves de la diversitat que tenin acces a la vida i el cas del arnau es un exemple, la tancada de files de totes aquestas organitzacions tan disciplinadas que ara callen perque els caps han donat l,ordre, pero esperan de nou l,ordre per fer els que es digui com catolics i el evangeli, molt millor es mes viu cuan amb un acte de vlentia com el del arnau es plnteixa un fet que de vritat revoluciona al instant el que esta pasant i aleshores ve el vertig de tenir que ser individu, i donarte de com ets, i petendre fer un espai ordenat i perfecta aixo si que ratlla el fascisme per molt qure es drisfrasi de paternalisme, iha el ui ha i ja son moltes vegadas que molts caps han anan deixan el moviment i mol ben posats en el sistema ara, mentras el arnau sigueix ahon sigueix i ara es boig, no en tot aquest fet i ha una rao politica de totes les bandes otendencias i contra mes es aireen millor er tot plegats. lo que te que se indymedia es altre cosa que un mitja com el dels opresors pero ben fet i amb bone intencio, els mateixos mitjans acaban sempre amb el mateis fi, deixa que la gent se exprese es la manera en que la gent millora sempre que sigui lliurament, es preferible el kaos i el error que la inaccio en un ordre perfecte.igual nomes dic tonteries i aleshores no te importancia i no calara en la gent per aixo es el que te que dir la gent no uns supusats pares de tots que saven el que es millor per tots. la informacio es poder cuan mes horizontal i planera millor per un colectiu que aspira a alliberarse,
Re: Carta al "rajadors" compulsius a Indymedia
26 feb 2009
opinió, és veritat, fes-t'ho mirar que hi ha gent que esta tot el dia intentant acabar amb el moviment i per tant ens hem de passar el dia vigilant-nos les comes, home! no siguis tant naif! no els veus? fixa't bé tots tenen una taqueta verda darrera l'orella i es comuniquen amb la Troskista intergalàctica, això si que fa por, de veritat!

Així que deixa-ho ja, no et dediquis a fer accions ni a mirar de ser més, que contra més facis, més risc hi ha de que se't coli un secreta a casa, que de fet més de la meitat de col·lectius son reaccionaris i van a misa a que el pàrroc els digui com acabar amb els revolucionaris de veritat. Els hi donen els planols de on estan els nostres sofas, i a on anem a comprar la birra, i ens ataqun tot el temps.

Se'ls ha de destruir ja a aquests REACCIONARIS, davant de qualsevol sospita, iniceu el rumor de que son corruptes, quan s'estengui el rumor, ataqueu sense pietat, i quan ja no quedin col·lectius reaccionaris aleshores podrem sortir i fer la revolució
Re: Carta al "rajadors" compulsius a Indymedia
26 feb 2009
Per a gag i demes comentaristas:
Estic informant-vos de que aquí pot escriure tothom, amb el que això representa.

Soc un lector habitual del la publicacio oberta, i si ets una mica humil i les llegeixes amb atencio i humiltat et donaras conta de que moltes noticies i notes no son pujades per asambleas, ni ,ni grups, ni colectius revolucionaris antisistema , sino per altre gent exterior

desde partits politics fins a organitzacions religioses sectaries, bueno crec que no t´estaras creien tots els articles que hi han perque es evident que hi han malintencionats, i aquesta malintenció a mi no em fa sospitar a mi em deixa clar que els hem de denunciar davant de tots els lectos utilizant el comentaris o el que faci falta.

si mequivoco o o no es positiu per al servidor suposo que es fara saber.
Re: Carta al "rajadors" compulsius a Indymedia
26 feb 2009
Intentant fer una crítica constructiva mentre surten categories com "stalinista", una caregoría sense fonament ideològic però que va molt bé per insultar o intentar desprestigiar.
Re: Carta al "rajadors" compulsius a Indymedia
27 feb 2009
Hi son i pengen convocatories y tributs malintencionats, mira:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/364396/index.php

penjat 23 febrer a la 01.51 ((que volen aquesta gent que trucan de matinada)

La asociació que organitza l´acte del asesí i contrarevolucionari Azaña no vol més que confondre la mancança de memoria historica del jovent i el poble en general.

Si no hi creuen en la revolució social que busquen aquí?.
Re: Carta al "rajadors" compulsius a Indymedia
27 feb 2009
tot això es deriva de la publicació oberta, que és una cosa que al seu moment va tenir el seu què, però que hores d'ara no en té gaire de sentit: és radicalment horitzontal, però la seva horitzontalitat implica que el soroll que emeten els rajadors compulsius, els paranoics diversos amenaçadors, els xantatgistes amenaçadors a seques, té la mateixa intensitat que la resta de gent que usa l'eina (sinó més).

Té mala solució. Hi ha gent que va marxar d'indy i van crear una eina nova, amb d'altres característiques de pitjors i d'altres de millors. Però el sistema tal com funcionava fins ara... ntxs, no, no funciona.
Re: Carta al "rajadors" compulsius a Indymedia
28 feb 2009
el q fa fastic es el diagnostic dels q es creuen mitllor q els altres i fan us de termes psikiatrics per descalificar el no voler soportar un mon de iguals. i per aixo necesitem q els altres siguin mens.
Sindicato Sindicat