Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
La lluita maresmenca resuscita. Coneix el CEM!!!
25 feb 2009
EL COl·lectiu d'Estudiants del Maresme som una eina de coordinació d'estudiants i assamblees del Maresme.
cem2.jpg
_MG_0016 copia petita.jpg
El Col·lectiu d’Estudiants del Maresme, som el resultat de la unió de varis alumnes de secundaria d’Argentona i Mataró, i posteriorment, de més pobles del Maresme, que portem treballant d’ençà que vam organitzar una manifestació el 13 de novembre de l'any passat contra la LEC, a Mataró. El CEM som una eina de coordinació d'estudiants que ens definim políticament d'esquerres. L'hem creat, doncs, perquè tots els estudiants d'esquerres de la nostra comarca, independentment de si pertanyen o no a algun altre sindicat de nivell nacional, tinguin la oportunitat de lluitar per l'educació pública i els drets dels estudiants a un nivell comarcal.

Pretenem organitzar-nos de la millor forma i més eficaç agafant únicament els pobles de la nostra comarca com a territori de lluita. D’aquesta manera, les decisions, les assemblees, el material, i tot el que sigui necessari, ho decidim nosaltres basant-nos amb les nostres necessitats. D’aquesta manera, també fem que tota la feina de coordinació sigui molt més ràpida que amb una organització nacional.

Volem, per tant, que els estudiants del Maresme, s’activin i comencin a mobilitzar-se en l’àmbit estudiantil, i es comencin a formar per més endavant.

Som una unió d’estudiants d’esquerres, i tenim ben clar que els objectius són els següents:

Pública: Volem que el govern faci una política educativa realment d’esquerres, i que per tant, s’hauria de potenciar l’educació pública, de manera que tota la gent, independentment de la riquesa que tingui, pugui estudiar amb igualtat de condicions que la resta. Les escoles privades creen desigualtats socials.

Laica: Cap religió hauria d’ésser present a l’educació, ja que són creences personals de cadascú, i aquestes creences comporten unes ideologies que no són compartides per la gran majoria dels estudiant.

Catalana: Hem d’afrontar els nostres propis reptes socials, ens esforçarem perquè la llengua catalana sigui la llengua preferent en l’educació.

Qualitat: Demanem que s’apliquin criteris acadèmics eficients. Lluitem perquè als estudiants no se’ns valori com a simples clients d’una empresa anomenada Educació, sinó com a gent en formació.

En condicions: Cada institut té alguna cosa bona, però també les seves mancances. Treballem perquè cada institut estigui en condicions i sigui un lloc apte per aprendre. Rebutgem la massificació d’alumnes a una mateixa classe. Demanem professors que facin bé la seva feina i ho facin d’una manera racional.

Afilia’t al CEM!

Informa't, afiliat i lluita!

Col·lectiu d’Estudiants del Maresme – www.cemaresme.tk - cemaresme ARROBA gmail.com
Mira també:
http://cemaresme.tk/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La lluita maresmenca resuscita. Coneix el CEM!!!
25 feb 2009
aixi m'agrada!
canya canya canya!
Re: La lluita maresmenca resuscita. Coneix el CEM!!!
26 feb 2009
hosti tu! quina bona pinta això!!!

som-hi Maresme!!!
Re: La lluita maresmenca resuscita. Coneix el CEM!!!
26 feb 2009
Un gran exemple d'unitat per "als grans" que estan sempre a hòsties, sí senyor!

Salut i Revolució!
Re: La lluita maresmenca resuscita. Coneix el CEM!!!
26 feb 2009
si, i també es podrien unir amb el SE, per donar exemple d'unitat.

ja s'en donaràn compte quant creixin.

jejeje
Sindicato Sindicat