Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
No a la carnisseria
25 feb 2009
L’avortament sempre és indesitjable (moralment, sanitàriament, higiènicament), però l’actual llei espanyola és una bona llei, perquè protegeix les dones (i les famílies) de tres drames terribles, com són perill per a la salut, violació i malformació. Ara bé, la llei que actualment s’està tramitant no serà bona, sinó immoral, perquè estableix l’avortament lliure durant un termini fixat.

Sembla, per les notícies que es donen, que en aquest moment, en el si del PSOE i del Govern, no es pretén fixar cap termini. Això és mala cosa, perquè si la llei sortia així podria donar lloc a terminis abusius. Els partits d’esquerra (a un dels quals pertanyo jo) demanen un termini abusiu: 24 setmanes. També és el termini que regeix a Holanda.

Amb gairebé 6 mesos de gestació, amb un fetus ja bastant format, això seria una autèntica carnisseria. Podria comportar la mort de moltíssimes persones en un ja avançat estat de formació. També seria carnisseria, però no tant, el termini que també s’ha estat sospesant, sembla, de 14 setmanes. L’avortament no hauria de ser lliure, però, si ho fos, el termini no hauria de sobrepassar les 8 setmanes. Com un mal menor.

ANTONI FERRET. Barcelona.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: No a la carnisseria
25 feb 2009
Indymedia esborreu aquesta notícia, siusplau.
Re: No a la carnisseria
25 feb 2009
Una carnisseria seria que tu haguessis de parir i no poguessis abortar, oi Ferret? un altre Ferret seria una autèntica carnisseria.
Re: No a la carnisseria
26 feb 2009
Llastima que no tinguis uter, probablement entendries coses que ara per ara no entens senyor Ferret.
Sindicato Sindicat