Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Segueix la lluita a la jardineria municipal de Sant Just Desvern
25 feb 2009

  • 80 manifestants recorren el municipi solidaritzant-se amb els jardiners vaguistes
  • Demà tindrà lloc una concentració de protesta davant l'Ajuntament de Sant Just, durant el Ple Municipal

El darrer dissabte 21 de febrer, a les 12 del matí, va tenir lloc una manifestació de suport als jardiners del servei municipal de Sant Just Desvern (un servei que va ser privatitzat fa pocs anys per l'Ajuntament i que avui està patint els efectes d'aquesta privatització). Al voltant de 80 manifestants van recórrer els carrers del casc urbà del municipi, on es van repartir milers de pamflets on s'informava al veïnat sobre els motius de la vaga, la situació del servei municipal de jardineria i l'actitut del govern municipal (conformat per PSC i ICV-EUiA).

La manifestació va aglutinar a vaguistes, sindicalistes represaliats per l'empresa concessionària del servei ACSA Obras e Infraestructuras, S.A., militants de la C.N.T., així com veïns i simpatitzants. Durant el recorregut, es van inundar de pamflets totes les cases dels veïns del poble i es va atendre a tothom que es parava a demanar més informació sobre el conflicte.

Avui per avui, no hi ha novetats en la gestió de l'Ajuntament. Malgrat que al darrer Ple Municipal van anunciar que es reunirien amb l'empresa ACSA, i que després tindrien una reunió amb el Sindicat i el Comité de Vaga, avui no hi ha novetats al respecte. El "silenci administratiu" de l'Ajuntament es contradiu amb el lema de la campanya electoral del Sr. Montilla a les darreres eleccions catalanes. Aquest polític, molt proper al municipi de Sant Just Desvern, anunciava a tort i a dret durant la seva campanya "FETS, NO PARAULES". Avui és la C.N.T. qui recorda al principal partit del govern de Sant Just, el PSC, aquest lema. Els treballadors volem "fets i no paraules". No ens valdran a partir d'ara les excuses.

Demà, dijous 26 de febrer, la C.N.T. torna a convocar una concentració davant l'Ajuntament de Sant Just Desvern a les 18:30 hores. A les 19 hores tindrà lloc el Ple Municipal del mes de febrer, i un altre cop la C.N.T. interpelarà a l'Ajuntament a que posi tots els mitjans al seu abast per a trovar una solució justa a aquest conflicte.

Visca la lluita de la classe treballadora!
Jardineria solució, JA!

Mira també:
http://barcelona.cnt.es

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicato Sindicat