Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
Davant de l'imaginari narrat per l'advocat Francesc Arnau entorn la organització antirepressiva Alerta Solidària i alguns dels seus membres més destacats, des del Moviment Popular de Sabadell i diverses entitats Vallessanes hem cregut adequat posar sobre la taula algunes qüestions:
En primer lloc, volem deixar clar que aquest text no pretén generar cap debat ni diàleg fora dels espais corresponents, tan sols expressar l'opinió, acords i declaracions d'algunes organitzacions i entitats, així com el nostre més profund malestar.

En segon lloc, volem deixar clar que, com fins ara, seguim dipositant tota la nostra confiança en Alerta Solidària i les seves militants. I els agraïm, especialment a les persones atacades, la intensa, seriosa i humana tasca duta a terme els últims anys a Sabadell i comarca.

En conseqüent volem posar de manifest que:

- Repudiem les formes, mecanismes i llenguatge utilitzat en el discurs de Francesc Arnau per resoldre una problemàtica, que en cas de ser certa, mai s'hauria d'haver gestionat, ni 'resolt' de la manera que s'ha dut a terme.

- Mai hem cedit a l'advocat en qüestió la potestat de jutge i pare protector del nostre Moviment, en tot cas, alguns militants l'hi hauran cedit la seva defensa jurídica, però tan sols la jurídica.

D'acord amb els punts anteriorment exposats declarem que

- No tolerarem la intromissió, ni tan sols jurídica, de l'advocat en qüestió ni del DALP en afers que facin referència als col·lectius sotasignants
- Fins que Francesc Arnau, i les diverses persones i entitats que han reproduït els seus últims articles no es retractin públicament, l'advocat en qüestió serà considerada persona 'non grata' a la comarca i en conseqüent en els espais socials dels nostres pobles i ciutats.

Per últim tan sols ens queda enviar una abraçada càlida i revolucionària als companys d'Alerta Solidària, i enaltir-los a seguir defensant i construint, com han fet fins ara, un moviment transformador fort, seriós i solidari als Països Catalans.

<i>Moviment Popular de Sabadell (Radio Trama, Justa Revolta, Casal Independentista i Popular Can Capablanca, Assemblea de Joves de Sabadell, Endavant Sabadell i Alerta Solidària), Col·lectiu Caia Afrània (Sabadell), Col·lectiu 'La Barema' (Cerdanyola)</i>

Aquest és un document que es farà arribar al despatx DALP i a l'advocat Francesc Arnau, convidem a tots els col·lectius ,que ho creguin oportú, a signar-lo i fer-lo arribar al despatx DALP i al correu que apareix a la notícia.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
com sempre, sabadell ho té clar. bravo.
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
m'ha semblat una mica massa la contestació, però (al menys jo) s'entén pel clima de cabreig.

Dono completament suport al tema de no atacar des de fora als col·lectius. No tinc ni idea de que ha passat, inclòs després d'haver llegit totes les informacions hem costa una mica entendre de que va el rollo, ... (potser dec ser una mica curtet)

Hem sona una mica, a una més de tots aquests fantasmes que es veuen cada cop més, i que per comptes de tractar-los de forma saludable, es tracten de formes un tant marcianes.

Vull dir que llences la notícia quan tens un ampli suport que respalda el que estàs dient, i es fa amb molt més de respecte, si no el que s'està aconseguint és el de sempre polaritzar i dividir.

en serio, no prenc possició en el tema per que no hi ha prou dades.

i per acabar una petita reflexió encarada sobretot als grups anarquistes (no a tots). Podríeu canviar de tàctica alhora que aneu acusant constantment a organitzacions i/o col·lectius, parlar des de la posició de la possibilitat de la solució d'un conflicte, i no de la supremacia moral? en serio, sempre que llegeixo les caceres de bruixes que enceteu, que n'heu encetat moltes en els últims anys, hem dóna la sensació de que hi toqueu gaire. Espero que entri dins dels vostres plantejaments el fet de canviar la forma de fer i de comunicar (ningú us diu res de la de pensar, tot i que pugui pensar diametralment lo oposat)
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
Vinga va "mas madera".

L'últim que falta en aquesta historia que ha començat i s'està portant com el cul és que ara comencin a sortir col·lectius a posar-se d'un cantó o un altre.

Estic d'acord. L'Arnau l'ha cagat molt en la forma, moltíssim, no entenc com tant, de forma infantil, una acusació d'infiltració policial és prou grossa i greu com per estar a l'alçada de les circumstàncies, i estic segur que en cas de que fos certa, fins i tot la forma en que s'ha fet li passarà factura a l'advocat, però en el contingut encara està per provar. Fins que això no succeixi posar-se a declarar persones non grates o fer bandols pro un o altre és alimentar un espectacle ja prou lamentable.

Si al final té raó l'Arnau en quin lloc quedeu? si al final menteix sabeu en quin lloc quedarà ell? em sembla que és evident que tot el que diguem ara és alimentar aquest circ patètic. I això no és una cursa per veure qui recull més recolzaments per saber qui té raó. Les coses no es fan així.
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
Sí, el que faltava. Ara se la carreguen els anarquistes. També en base a aquestes divisions, en part, es va perdre una guerra, i les divisions continuen. Poca memòria històrica!
Als de Sabadell: que maco, abraçada càlida a alerta solidària. Aneu-li fent el llit!
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
Jo preferia la opció d'en Martí i Alerta Solidària, de no escampar més merda al voltant d'un rumor creat per algú que ha perdut la xaveta fa temps....

En tot cas crec que ningú amb 2 dits de front ha arribat a dubtar de qui és qui en aquest afer... sols han aparegut alguns morbosos i 4 ressentits que han aprofitat l'avinentesa per carregar, però això no és ca novetat, són els mateixos que demà carrefgaran contra en Francesc Arnau, per haver-los enganyat, quan el problema de fons és la seva manca de capacitat crítica i la precipitació de les seves accions. Aquests, no tenen res a veure amb la meva lluita, però me'ls haig de trobar sovint en el camí, handicaps de la vida.
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
1.web d'alerta solidària.
2.Cliqueu a enllaços.
3.Cliqueu a presó de dones de les corts.
4.Cliqueu a Generalitat de Catalunya.
5.Sorpresa: ja som a casa!
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
Faltava un pas: després de clicar enllaços, clicar campanyes
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
Que tindrà a veure una cosa amb l'altre. Un també podria anar d'indymedia a la pàgina de falange, o grups pitjors. Deixeu de fer demagògia!

Voleu destruïr alerta perquè és una eina molt útil del nostre moviment, no us en sortireu, crec que a cada crítica ens adonem més de la seva importància. En Francesc Arnau ha fet bona feina, bona feina per als mossos, per als fatxes... Ell no és un infiltrat però el que ha fet no té nom.
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
jo crec que esteu treient les coses de context. no fa falta aquest tipus de declaracions de persona "non grata". crec que s'ha de tractar el cas amb més sensibilitat. estem parlant d'una persona malalta. i de fet, fa molt temps que està malalta i molta gent ho sap. tothom que ha passat per la seva vida o que hi ha tingut un tracte continuat durant un temps. i com que està malalta crec que s'hauria d'intentar ajudar-l'ho en comptes de tirar-li més merda a sobre. ell és un home de bona fe i el que fa falta és que la gent que l'envolta el controli més i no li deixi fer certes coses. amb això n'hi ha prou pk no sigui perillos.aquí la responsabilitat dels seus és molt important. no ens podem desentendre aixi d'algu com el francesc que ha donat tant a la lluita política. que hi faci el que ha fet entra dintre de lo lògica de la seva situació mental. que la seva gent li hagui deixat fer ja és més greu, crec jo.
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
Molt be pel comunicat!
Tot el suport al companys d'Alerta que tant ens han ajudat en moments crítics!
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
a mi ell em va assitir un cop per una detenció x okupació i vaig flipar amb les coses que em deia: k si jo no podia anar sol x carrer, que si a ell el seguien, k si les pistoles,etc. Es una mica paranoic i segurament distorsiona la realitat pk veu fantasmes i perills per tot arreu. però em sembla un bon home.tothom té les seves coses. per això em sembla una mica fort el linxament que s'esta fent contra ell.estic d'acord amb k aquí hi ha una responsabilitat política més gran de la seva gent.
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
Es muy facil acabar elegiendo bandas sin pensar. Yo no quiero posicionarme antes de tener mas informacion pero me molaria decir algunas cosas

1- No es la primera vez que no perdimos como movimientos en acusar unx al otrx en vez de ponernos a dialogar y investigar el peligro de un posible infiltrato. Calma todxs y a usar el coco. Tenemos que ser una linea de frente para afrontar lxs infiltradxs.

2- Si, y digo SI, hay un infiltrado en alerta solidaria, eso no quiere decir que toda la AS son infiltradxs, ni que son tontxs por permitirlo, ni nada más. Esto es una tonteria, aunque no conozco al Arnau personalmente, desde fuera no me parecio que el acuso a toda la alerta. Entonces calma, y a investigar, y toda la solidaridad con lxs compañerxs de AS.

3- Esta acusación es muy gorda, pero muy gorda. Creo que los movimientos tienen el derecho a ver pruebas. El Arnau tiene la responsabilidad mostrar lo que se puede mostrar para apoyar su acusación. Es muy valiente sacar cara a enfrentar esto, y te lo agradezemos, pero todxs sabemos que hace falta un argumento apoyado con pruebas para esta acusación.

4- Donde esta el señor Martí, por que no hemos escuchado nada de el todavia? Hay casos concretos que nombra el Arnau, donde esta su respuesta?

Al final por favor calma, no empezamos a atacar ciegamente. Alguien ha acusado a alguien, lo miramos y quien salga culpable (despues que lo miramos) toma la responsabilidad... pero tirar palabras y insultos y abrazos ahora no sirve para nada.

Solidaridad con el Arnau y lxs compañerxs de Alerta Solidaria
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
no estoi de acuerdo. este hombre es un peligro publico, tal como se ha visto. hay que pararle los pies. con la misma contundencia que gasta él. es la única forma que entre en razón (por así decir alguna cosa)
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
persona non grata a la comarca?
Malotes, que això sembla Nàpols!
i què fareu si l'Arnau ve "a la comarca"?
jiji
quin vergonya.
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
Les organitzacions que formen l'entramat de l'Esquerra Independentista han emès un comunicat conjunt(està al següent fil) i que demana a tota la militància de l'EI que deixi de donar oxígen a la rumorologia: no seguiu responen als comentaris de ningú.
Tot estar aclarit i si algú vol més informació que ho faci per mitjà de la seva organització.
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
Correcte pel comunicat! No dubto que altres organitzacions socials i polítiques que no sotasignen el comunicat també hi estaríen d'acord si se'ls hi hagués demanat el suport. No cal dir tampoc que aquest despatx d'advocats per la seva actuació han quedat vetats de la nostra ciutat pel seu difamador comportament i que aquesta resposta mediàtica que ara fem des de Sabadell respon no a un joc de divisió i posicionaments, sinó a una contestació comuna i solidària de tots i totes sense excepció per part d'aquells que tenim el cul pelat de treballar amb les dues persones atacades sens prova. Ànims amb la lluita i salut!
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
Be, Jose, potser ets una dur mica amb el Marti Majoral. Es veritat que si es demostra tot, es un perill i haurem de parar-li els peus. Pero encara no esta demostrat. Que facil es jutjar i posicionarse... Escoltem les versions de les dues parts.
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
Molt be pel comunicat!
Tot el suport al companys d'Alerta que tant ens han ajudat en moments crítics!
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
yo no conozco personalmente al tal marti. pero sí al arnau. me refiero a que él sí es un peligro. siempre lo he pensado. y ahora todavía más.y creo que eso ya está demostrado con su última actuación.
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
Jo no crec que l'advocat Arnau fes una acusació d'aquestes sense tenir proves, i dir si esta malalt etc etc es denigrant, i per altre banda al dalp hi han més advocats, tots opinen el mateix, si fan una resolució es que si.

Desprestigiar a l'Arnau l'unic que fà es veure el grau d'infantilisme del moviment.

Que les formes no son correctes, doncs si.
Pero també proposa una altrenativa, acepteula i que contesti el presumpte infiltrat, que demostri l'Arnau el que diu.

Peró també tinc que dir que aquest presumpte, ja va ser tiat del mateix fa molts anys.

I si voleu continuar igual, i el presumpte esta pels vostres ambits i es un infiltrat, llavors esteu venuts.
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
doncs jo fa mooolts anys que conec en francesc, i mai he vist que ningú digués que estava "xalat" fins aquests darrrers dies...

ja ningú s'enrecorda com en algunes comarques es van haver de desmarcar d'alerta i crear les seves pròpies coordinadores antirepressives...va ser per descongestionar de feina a alerta? els que en el seu dia ho vam fer va ser per quelcom...una mica d'història no ens aniria malament...i amb això no dic que ningú tingui la raó però em sembla a mi que ens cal algo més de reflexió, i felicitats per quan alerta ha estat on havia d'estar, però tampoc oblido algunes "jugades" que han fet i això no s'oblida...
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
Des de la Cup de Sant Cugat ens adherim al comunicat.
ànis i stop rumors.
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
quina orgia de trolls intoxicadors, això és el que ha aconseguit el tarat de l'arnau amb les seves parides
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
Com sempre el mes gran respecte a l' MPS.I referent a l' ultima intervencio, tot i que no crec que calgui, jo tambe fa molts anys que conec a les persones a les que acusa el sr. Fransesc Arnau i dic Sr, per no dir un altre cosa.Fa mes de 10 anys que conec al advocat en questio i no tinc dubte ni el mes minim de que he de creure en tota aquesta sordida historia.
Un peto molt gran a l' MPS i Alerta Solidaria.
Maxim respecte per els afectats per aquesta anada d' olla.
Per molt que diguin sempre estare al vostre costat.Un pto Xavi.
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
¿no s'han plantejat el marti i el pallin posar-li una demanda a l'arnau per difamació o atac a l'honor? jo no sóc advocat però hi veig base legal suficient.
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
¿no s'han plantejat el marti i el pallin posar-li una demanda a l'arnau per difamació o atac a l'honor? jo no sóc advocat però hi veig base legal suficient.
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
clar. i si aneu a "les presons de Franco", cliqueu a sobre de "Franco". ja sou a casa! pffffffffffff

el món està ple de tarats.

visca alerta solidària!
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
El Col·lectiu Caia Afrània vol deixar clar que la signatura d'aquest manifest no ha estat consensuada ni decidida per totes les membres del col·lectiu i que la majoria de nosaltres, tot i reiterar-nos en el nostre suport a Alerta Solidària i els companys que han estat acusats injustament i sense proves, no compartim la decisió de fer persona non grata a ningú. Creiem que les postures han de ser fermes però curoses en aquests moments.
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
"Desprestigiar a l'Arnau l'unic que fà es veure el grau d'infantilisme del moviment."
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
Qui sou vosaltres per declarar Francesc Arnau persona "non grata" a la comarca? en tot cas no en grata els vostres locals i organitzacions.
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
bravo Caia Afrania
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
25 feb 2009
Arran de les lamentables difamacions, buides de fonaments, de Francesc
Arnau entorn diferents membres de la organització antirepressiva Alerta
Solidària, des de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat ens adherim al
comunicat fet públic pel Moviment Popular de Sabadell i diferents
col·lectius Vallesans que a continuació adjuntem i subscrivim totes i
cadascuna de les seves paraules.

De la mateixa manera fem arribar la nostra més calorosa abraçada a tots i
totes les membres d'Alerta Solidària i els agraïm sincerament la tant
necessària feina que estant duent a terme fins ara.


Assemblea de Joves de Sant Cugat
(AJSC - CAJEI)

www.ajsantcugat.org
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
26 feb 2009
aixo es de riure senyors i senyores, es que ningu sap callarse una miqueta i opinar en base a fets i no nomes a rumors i si no es sap res mes que rumors callarse la boqueta i no escampar acusacions personals als cuatre vents. Si fossiu organitzacions series tot aixó s'hauria parlat i resolt entre unicament els afectats i s'hauria resolt, pero no, la penya a llargar i a marujonear. Sabeu que en menys de 48 hores no nomes el tema sino noms i cognoms que es pitjor han traspassat les fronteres nacionals (i per que hem consta les estatals tambe)I m'han arribat a mi, que m'importen un rave les parides de l'EI, sense buscar-ho ?

i com sempre sabadell foten pena, quina vergonya, sort que ja fa temps que no corro per alla

en fi, que hi farem, demanaria serietat pero en l'estat actual de la militancia (especialment la de Sabadell)seria com demanarli al maradona que no es fotes farlopa. Millor pendres'ho en broma per no deprimirse
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
26 feb 2009
Les ultimes informacions diuen que AS té connexions amb Al-Qaeda i que el FArnau és un infiltrat del Mossad intentant desenmascarar una aliança entre l'islamisme radical, l'extrema dreta i l'EI per acabar amb l'Estat Democratic Espanyol.
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
26 feb 2009
Soc el d'abans m'he pasat una mica amb el comentari, l'acabo de llegir i es mes destructiu del que pretenia. Pereo es que es molt greu que tot aixo estigui rulant de tal manera y ara mateix ho sap todo hijo de vecino.

Hem mantenc amb lo d'abans aixo s'hauria d'haber resolt entre els afectats, es molt vergonyos tota la onada de rumorologia i marujoneo.En fi suposo que les coses deuen estar mogudes per alla dalt. Una abraçada als meus estimats/odiats companys sabadellencs.

Salut
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
27 feb 2009
Colla de freakis.
Perque no deixeu de mirar-vos el melic.
hi ha tot un mon fora de les vostres organitzacions.
O penseu de debó que algú l'hi interesen les vostres piocabaralles.
Re: A Francesc Arnau i al conjunt del Moviment
27 feb 2009
pues si el pallaso aquest del Francesc Arnau te raó, els acusats son uns màquines nen, ni la KGB ni la CIA.

Frances Arnau mes et val que no apareguis per aqui, perque hauras de donar mooooooooltes explicacions.
Sindicato Sindicat