Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[Maulets] Comunicat de suport a la vaga de fam a la UAB
24 feb 2009
Després de mesos en què s'ha incrementat la intensitat de la lluita estudiantil arreu dels Països Catalans, avui un estudiant de la UAB i militant del SEPC, Tomàs Sayes, ha decidit arribar fins a la vaga de fam, una mesura de lluita amb greus repercussions i que es presenta com l'única alternativa que les autoritats universitàries donen als seus alumnes després de negar-se, de manera sistemàtica, a escoltar-los.
I és que, fent ulls clucs a les reivindicacions dels estudiants i amb la seua actitud prepotent, les autoritats obliguen a arribar a un nivell de lluita tan extrem per exigir la paralització de l'aplicació de l'EEES per iniciar un procés de debat per saber cap on ha de caminar la universitat als Països Catalans. Així mateix és necessària la fi de la criminalització del moviment estudiantil, la readmissió dels 6 estudiants expulsats, la retirada de les sancions imposades a 22 alumnes de la UAB i el compromís de no utilitzar més mesures coactives ni la violència contra el moviment estudiantil. Des de Maulets exigim que es tinguen en compte aquestes demandes dels estudiants i que siguen la base per a la negociació entre les institucions (Rectorats, Conselleria i Ministeris) i el conjunt de la comunitat universitària.

Des de Maulets també emplacem totes les joves estudiants dels Països Catalans a seguir mobilitzant-se en defensa d'una universitat pública i de qualitat, que responga dels interessos i les necessitats del poble i no de la voluntat d'engreixar unes quantes butxaques, que oferisca una educació crítica i popular que contribuïsca a la transformació i a la subversió de l'actual estat de coses. En aquest sentit, instem les estudiants de la UB a votar SÍ a la paralització de l'EEES en el referèndum del dia 26 de febrer. I enviem una abraçada solidària al company en vaga de fam, perquè ell és un exemple de dignitat, compromís i rebel·lia, un exemple a seguir en les nostres lluites quotidianes. Contra la prepotència institucional, la nostra solidaritat!

Solidaritat amb en Tomàs!

Per una universitat pública, de qualitat i popular!

Maulets, el jovent independentista revolucionari

Països Catalans, 23 de febrer de 2009


+ info: blog de la vaga de fam
http://vagadefamperlauniversitatpublica.wordpress.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Maulets] Comunicat de suport a la vaga de fam a la UAB
24 feb 2009
molt bé! ànims tomàs!
Re: [Maulets] Comunicat de suport a la vaga de fam a la UAB
24 feb 2009
Ànims i endavant.
Re: [Maulets] Comunicat de suport a la vaga de fam a la UAB
24 feb 2009
molt bona iniciativa, tomàs ets un campió !
Sindicat Terrassa