Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
Ocupada una seu bancària a Tarragona
20 feb 2009
Aquest divendres 20 de febrer, diverses organitzacions, així com la campanya "Que la crisi la paguin els rics", han convocat una jornada de mobilització i han fet una crida a organitzar i participar en un seguit d'accions descentralitzades.
4.jpg
12.jpg
3.jpg
Amb aquest mena d’accions es pretén denunciar les conseqüències de la crisi sobre la classe treballadora, i alhora d’assenyalar els culpables d’aquesta situació. A Tarragona, els col•lectius i organitzacions participants han volgut deixar clar que “ens oposem a pagar nosaltres la crisi que han provocat ells”. Els organitzadors acusen el govern espanyol de fer polítiques al servei dels més poderosos, donant ajudes econòmiques multimilionàries als bancs i caixes sense demanar res a canvi, mentre el mateix govern no mou un dit per evitar els comiats massius que s’estan produint arreu del país els darrers mesos. I mentre quasi un milió de treballadors pateixen atur avui als Països Catalans, “els governs suposadament d’esquerres mantenen les retallades socials, i segueixen privatitzant serveis socials, ensenyament i sanitat”.

A Tarragona, cap al migdia una cinquantena de persones s’han acostat a l’entitat bancària del BBVA a la Rambla Nova, un cop allí s’han encartellat dos paperògrafs a l’exterior i acte seguit s’ha entrat a les oficines. Un cop a dins, han repartit octavetes i cridat consignes contra les privatitzacions de serveis, especialment de la banca, fins que han arribat diversos cotxes de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’esquadra. L’acció s’ha pogut desenvolupar amb normalitat, i sense identificacions.

Tarragona
20 febrer 09

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ocupada una seu bancària a Tarragona
20 feb 2009
30 minuts més tard que acabés l'acció tres persones han estat identificades pels mossos d'esquadra. Dos d'elles no havien estat a l'acció.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more