Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
Entrevista amb la Brigada catalana-cubana Venceremos
19 feb 2009
Aquest diumenge dia 22 de Febrer al programa de Contrabanda fm Onda Libre, entrevista amb la Brigada Catalana Venceremos.Per parlar de Cuba en el 50 aniversari de la seva Revolució
expo 50 aniversario.jpg
Aquest diumenge dia 22 de Febrer i amb motiu de la celebració del 50 aniversari de la Revolució cubana, des d´Onda Libre hem volgut entrevistar el col.lectiu brigadista català Venceremos. Amb ells volem fer un repàs a la història de la Revolució cubana i el desplegament de la solidaritat internacionalista del nostre poble envers l´heroic poble cubà.
Les dades del programa per poder-lo escoltar aquest diumenge són les següents: Emetem pel 91.4 de la fm de Barcelona tots els diumenges de 12 a 13:30. Amb reemisions els dimarts a partir de les 13:30. Podeu consultar el bloc del programa en la següent direcció:www.espaialliberat.blogspot.com. Allà penjarem l´arxiu de so del programa digitalitzat per a que us el pogueu descarregar en el vostre ordinador. Per aquells que us trobeu fòra de Barcelona i el vulgueu sentir en directe podeu anar a la plana web de la ràdio i allà hi ha l´enllaç per escoltar-lo via internet.Contrabanda fm és una ràdio lliure i autogestionada. Podeu consultar la seva plana web a: www.contrabanda.org.
Mira també:
http://www.espaialliberat.blogspot.com
http://www.contrabanda.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat