Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
CONTRABANDA FM. Ni adulta, ni adúltera, ni adulterada. 18 anys de llibertat a les ones!
19 feb 2009
Contrabanda FM compleix 18 anys, i ho fa en un estat de forma envejable.
En tot aquest temps, les situacions adverses han estat milers, però sempre hi ha hagut un factor que les ha aconseguit sortejar: el factor humà.
Si no fos per l'experiència d'uns, la força de voluntat d'unes altres, i el treball desinteressat de totes les que hem format part d'aquesta emissora en algun moment de la seva aventurada vida, la nostra audiència no podria rebre la seva dosi diària de contrabandisme, i hauria de conformar-se amb succedanis mes o menys comercials que saben a poc. Per això, tant les nostres oients com cada persona que participa a Contrabanda FM, hem d'estar satisfets i orgulls@s per arribar fins a on hem arribat. Salut i llarga vida a Contrabanda.

Invitem a tots a celebrar-ho amb una sèrie d'activitats que comencem aquest mes amb un parell de guateques
cartel18.pdf
cartel18.pdf (1003,69 KiB)
Contrabanda FM cumple 18 años, y lo hace en un estado de forma envidiable.
En todo este tiempo, las situaciones adversas han sido miles, pero siempre ha habido un factor que las ha conseguido sortear: el factor humano.
Si no fuera por la experiencia de unos, la fuerza de voluntad de otras, y el trabajo desinteresado de tod@s l@s que hemos formado parte de esta emisora en algún momento de su aventurada vida, nuestra audiencia no podría recibir su dosis diaria de contrabandismo, y debería conformarse
con sucedáneos mas o menos comerciales que saben a poco.
Por eso, tanto nuestr@s oyentes como cada persona que participa en Contrabanda FM, debemos estar satisfech@s y orgullos@s por llegar hasta donde hemos llegado. Salud y larga vida a Contrabanda.

Invitamos a tod@s a celebrarlo con una série de actividades que empiezan este mes con un par de guateques
Mira també:
http://www.contrabanda.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: CONTRABANDA FM. Ni adulta, ni adúltera, ni adulterada. 18 anys de llibertat a les ones!
20 feb 2009
Sembla que As Ladras no podran tocar per un imprevist. En breu es confirmarà quin grup les substituirà o si finalment poden tocar.
Salut i contrabando!
Sindicat Terrassa