Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Tura dimissió
18 feb 2009
Indymedia ha bloquejat moltes vegades les denúncies per tortures amb la miserable excusa de l'autoria del post, una excusa que, a més, vulnera el suposat anonimat de l'eina. Ara tenim proves que demostren a dojo la complicitat, el bloc corporatiu format pel sindicat UGT, el govern tripartit i determinats sectors de l'independentisme que tenen mà a indymedia i n'han fet ús.
El bloc corporatiu govern-sindicats-mitjans de comunicació ha ofegat TOTALMENT la lluita contra la tortura a les presons catalanes. Ja no podem fer res. Tots els diaris ho tapen, estem cansats i ens fa molt de fàstic entrar aquí, a l'eina, i llegir l'estupidesa dels arguments que s'utilitzen per negligir les informacions que sistemàticament fem arribar perquè estem a dintre i podem fer-ho.

Si indymedia és això, més val que tanqui. Si forma part de l'oasi i del bloc corporatiu, que tanqui si us plau. Però si no ho és, ja ha arribat l'hora de demanar la dimissió de la Tura i de convocar concentracions contra la tortura a les presons catalanes davant el departament de justícia. Si no es fa, que no es segueixi parlant de l'eina. O ara, o mai. Les proves són aclaparadores i el judici pels mals tractes de Quatre Camins és a prop. Indymedia ha de fer alguna cosa, i els qui s'omplen la boca amb la paraula drets humans podrien també fer alguna cosa més que insultar a l'autor dels posts, encara que només sigui per una vegada.

Tura dimissió!!!!

TorTURAdora NO!!!!
Mira també:
http://presons.mforos.com/
http://presons.mforos.com/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Tura dimissió
18 feb 2009
Volsatres no sabeu el que passa REALMENT dins de les presons, és MOLT PITJOR DEL QUE US PENSEU. L'única manera de saber-ho és se-hi dintre i l'única manera de constatar el que fan determinats funcionaris i sindicalistes és ser també un funcionari, o sigui que aprofiteu-vos de que n'hi hagin de decents i disposats a deixar-se la pell pels drets humans perquè les presons, i sobretot certes presons, no aguanten més.

Advertència:

Si els mals tractes de Quatre Camins de l'1 de maig de 2004 es TAPEN, que és el que volen els polítics, això donarà TOTAL IMPUNITAT ALS TORTURADORS i l'onada de mals tractes serà esgarrifosa, més del que ja ho és.

O sigui que la darrera oportunitat és a prop.

Aneu-vos espabilant o, si no feu res, PODEU ANAR-VOS A PENDRE PEL CUL AMB LES POSTRES POSTURETES DE SUPERIORITAT MORAL ANTIFEIXISTA...
Re: Tura dimissió
18 feb 2009
Au!!!!

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/364093/index.php
Re: Tura dimissió
18 feb 2009
Prou!!!

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/358398/index.php
Re: Tura dimissió
18 feb 2009
Estimat carceller Farrerons: ets un pesat. No només és que siguis un fatxa (1), és que ets un pesat i estàs fent servir la bona fe dels pipiolos que encara creuen en la publicació oberta per tal de fer aquí la teva propaganda sofista i demagògica contra el teu corralet d'enemics particular.

Et recomano que publiquis la teva basura també a d'altres llocs web no tan pipiolos com indy. Veuries tu quina seria la resposta.

[1] http://es.wikipedia.org/wiki/Jaume_Farrerons

Malgrat que aquesta entrada de la Wikipedia està probablement redactada per tu mateix, deixa ben clara les teves simpaties ultradretanes sota el teu presumpte embolcall esquerranoide.
Re: Tura dimissió
18 feb 2009
Carceller d'UGT, quan has trigat a entrar per marcar la línia de les següents intervencions, fill de puta torturador???

On són les simpaties ultradretanes en el post, quan portem 13 anys denunciant l'ultradreta carcerària, és a dir, UFIP-ASI-USO-Catac Presons-UGT, recolzada des de l'època d'USo pel putrefacte nacionalisme català?
Re: Tura dimissió
18 feb 2009
estos tios son como una pared, lo único que les preocupa, como buenos chequistas torturadores que son, es "descubrir" al mensajero, el contenido de los mensajes les importa un rábano y mucho más los derechos humanos

eso cuando no son directamente los de UGt los que entran haciéndose pasar por progres para quemar el hilo
stop avalots a indymedia
18 feb 2009
aquí entro, dic que el post és d'aquest farrarons que ningú no coneix i aquests idiotes ja no fan ni cas del que diu

de conya!!!

a TORTURAR!!!!!!!!!!!!!
Re: Tura dimissió
18 feb 2009
Aquí els teniu, Avalot-UGT, aquests progres com vosaltres conviuen amb UGT Presons i el SAP-UGT, el sindicat majoritari dels Mossos, i tenen el seu topillo ficat a l'adm de ICM BCN:

http://www.avalot.cat/web/area_permanent

A aquests no els insulteu pas, fumen porros com vosaltres.... ja, ja, ja!!!!!!!!
Re: Tura dimissió
19 feb 2009
Doncs la veritat, la cara del de "Associacionisme Juvenil", em sona haver-lo vist en indymedia.

La qüestió no és disparar al missatger, sinó al que distreu i confon l'objectiu. La qüestió no és la dimissió de la TURA, abans havia d'altres que van fer el mateix i no he vist que mai diguis res o denunciïs, ni al capitalisme, ni al patriarcat, sistemes ambdós que sustenten aquest sistema i les seves presons.
Per a tu les presons són necessàries i el que hipotèticament reivindiques són presons respectuoses amb els drets humans, com si la privació de llibertat fos un dret humà.
Tampoc se't escolta denunciar la situació social a la qual es condemna a totes les persones que omplin les presons, ni se't escolta denunciar la llei d'estrangeria..., ni advocar pel repartiment de la riquesa o arremetre contra d'altres tants abusos socials. Només se't escolta reclamar situacions en les quals tot olora a venjança personal. Tots els que et responen des de la crítica, o han de ser carcellers d'UGT, o (ara) d'avalots, etc... i la veritat és que el que realment és carceller, ets tu i necessites desdoblegar-te i multiplicar-te amb diferents noms per a donar-te la raó a tu mateix.
És molt curiós, perquè resulta que quant aquests fatxes, que ara estan en UGT-presons, estaven en CATAC, no et vam veure en els seus locals denunciant-los públicament, doncs algunes de les reunions dels moviments antiglobalització, es realitzaven en els seus locals de Via Layetana.
Tampoc et recordo quan se'ls va denunciar, en els actes públics en els que participaven, com el que es va portar a terme en el Col.legi d'Enginyers, en el que entre altres participava l'Allué, etc...
És cert que des de ADECAF es va donar suport la denúncia portada a terme per un carceller contra uns altres pels maltractaments dels que va ser testimoni, però cal conèixer els detalls d'aquesta denúncia per a conèixer-vos un poc més i adonar-se que la finalitat no són aquest respecte als drets humans, sinó venjança política. Pot ser que amb CIU no havia denúncia de vulneració de drets?, pot ser que no estaven els mateixos carcellers feixistes i la mateixa impunitat...?
No estaria de més, que abans d'insultar, o de veure persecucions pertot arreu..., fessis un poc d'autocrítica i reconeguessis tots els menyspreus i insults que has abocat en aquestes pàgines, no cap als carcellers feixistes, sinó contra persones, que sense interessos corporatius (com els teus), lluitaven contra el sistema penitenciari i els seus còmplices.
Per cert, en la foto del Diagonal, de les persones que es manifesten davant i contra les presons, TU NO HI ETS, ni convoques i ni tan solament les has donat suport. Més aviat has insultat a totes aquestes persones... No creC que puguis, ni reclamar respecte en indymedia, ni tampoc credibilitat alguna per molt que els mitjans contra-informatius esmentin la teva associació.
Re: Tura dimissió
19 feb 2009
La veritat és que ara mateix s'agrairia un comunicat d'indymedia respecte estos fets, per a evitar desconfian}a entre la gent dels moviments socials de cara a indymedia.
Si tot aixo k diu el penjat aquet d'indymedia és mentira, els adm haurien d'esborrar tots els posts per evitar difamacions gratuites contra el projecte. I si relament hi ha algú d'avalot a indymedia (que ho dubto molt, tot i que no conenc personalment a tota la gent d'indymedia) s'haurien de replantejar algunes coses i fer-lo fora.

Fora trolls de merda
Re a ombra
19 feb 2009
Totes les afirmacions que fas són gratuïtes. No demostres que la intenció de la nostra denúncia dels mals tractes sigui la venjança política, simplement ho afirmes. Jo puc així desvirtuar qualsevol cosa que faci un altre fent referència a suposades intencions ocultes. És fals que adecaf no reivindiqui un canvi social, si la nostra pàgina no estigués bloquejada a indymedia, es veuria clarament que no ens limitem a denunciar els mals tractes, sinó la opacitat de les institucions, els dèficits democràtics, l'opressió oligàrquica dels treballadors, etcètera. Nosaltres no sols denunciem els mals tractes amb la Tura, els venim denunciant des de l'època de CiU, i aquí t'has agafat els dits perquè hi ha desenes de denúncies d'adecaf contra CiU. Després dius que jo no hi sóc a determinades concentracions, però és dificil que hi siguem si no se'ns convoca perquè se'ns considera carcellers feixistes. Així, som carcellers feixistes perquè no anem a les concentracions, però no podem anar perquè no se'ns convoca perquè... etc, etc. Es tracta d'un cercle viciós. Jo no he insultat en aquest fòrum més que als que m'han insultat primer a mi, i és una evidència que portem anys suportant aquests insults i tot i així, suposo que per venjança política (que ja dura 13 anys!!!) seguim defensant els drets humans a les presons i seguim escoltant dia rera dia les mateixes bajenades de sempre sobre les nostres intencions, la nostra manca de projecte social i els suposats insults, consistents a recordar que el comunisme ha exterminat 100 milions de persones -acusades de ser "feixistes"- en presons i camps de concentració, una realitat que els progres voleu oblidar a tot preu i que feu pagar al missatger acusant-lo... de feixista, és a dir, repetint, legitimant i consolidant el mateix llenguatge criminal que porta a jutjar les persones no pel que fan sinó pel que "són" en la ment delirant del txequista de torn.
Re: Tura dimissió
19 feb 2009
ets un malalt.
Re: Tura dimissió
19 feb 2009
com que no tens arguments, com sempre, només et queda l'insult. Portem així quatre anys a indymedia.
Re: Tura dimissió
19 feb 2009
i esperem que s'activi la moderació d'indy :-)
Re: Tura dimissió
20 feb 2009
Per favor "a", cada vegada que es produïx una situació d'aquestes, en les que algú acusa d'alguna cosa a les persones d'indymedia, em sembla que no és necessàri un aclariment. Si coneixes a les persones d'indymedia, quines raons més necessites!.

Quan he dit que em sona la cara del de "Associacionisme juvenil", és precisament perquè en aquest no havia foto alguna.

En quant als comentaris de Ferrerons, només dir-li que ell també s'agafa els dits, perquè parla d'un cercle viciós, que està viciat per ell mateix i el propi corporativisme que tenen. Efectivament, és cert que des d'ADECAF hi ha, a part de la lluita pel poder, un projecte; però alguns coneixem detalls de la seva proposta sobre les presons en el xenòfob partit de "Plataforma per Catalunya" i això deixa en evidència, com és el seu projecte polític.
A més, és fals que ningú els convoqui a aquestes manifestacions en les que no hi son, entre altres coses, perquè des de fa més de 13 anys que manifestacions com aquestes es succeïxen any rere any i es fan públiques i es convoquen des d'aqueste mateixa pàgina, espai al que el senyor Ferrerons és un assidu. No hi ha desconeixement, sinó por, falta d'interès, etc... Quan diu que ADECAF ha presentat denúncies quan les presons estaven sota mandat de CIU, seria precisament quan Ferrerons ja no tenia cap responsabilitat en aquesta coalició...

No tinc cap dubte en quant a l'honestedat, amb tots els seus possibles errors, de les persones d'indymedia, però el senyor Ferrerons, no em mereix cap confiança. Al·ludeix a l'extermini de l'esquerra amb les seves "chekas", i és cert que totes aquestes morts són denunciables i cal ser crítics i reconèixer els crimens de tots els processos revolucionaris; però em sorprèn que mai posi aquesta mateixa èmfasi en la denúncia dels camps d'extermini dels nazis o de totes les dictadures de sudamérica, que quantitativa i qualitativament, han estat molt més despietades i criminals. Els seus estudis i anàlisis, sempre van en una sola direcció..., i en aquesta societat espectacular, la reivindicació dels drets humans, és molt més receptiva i no desperta sospites..., però el recorregut personal i polític dels components de ADECAF, no deixen lloc a dubtes que els seus actes no són, ni el que semblen, ni el que diuen ser...
Re: Tura dimissió
22 feb 2009
Les propostes de la Plataforma per Catalunya no eren les propostes d'ADECAF ni de Farrerons, sinó les d'un partit. O creus que Farrerons podia decidir sense pactar la totalitat del programa de PxC que va redactar?

D'altra banda, Farrerons va aconseguir suprimir del programa esmentat les propostes de pena de mort i en el seu lloc, i així consta al document, va reclamar la fi dels mals tractes i que es prengui seriosament la idea de la rehabilitació.

Però això, en tot cas, fou cosa del senyor Farrerons, que ens consta va arribar allà on va poder, pero no és cosa d'Adecaf, una associació professional que no entra ni surt en la militància política dels seus afiliats mentre es tracti d'organitzacions legals (i la PxC ho era).

Tot i així, Adecaf va sancionar Farrerons amb un any de suspensió de càrrec per la mala imatge que va donar a la nostra associació, i ell mateix va acceptar que s'havia equivocat, però també va recordar que abans d'anar a visitar l'Anglada va trucar a la porta d'en Francesc Arnau, el qual es va rentar les mans, i també va visitar tots els partits polítics, Convergència inclosa, i tots se'n van rentar les mans pel que fa a la perseució laboral dels funcionaris que denunciaven els seus companys pels casos de mals tractes a presos.

Així que Farrerons, després del cessament de Garcia Clavel, es donà de baixa de CiU i començaren les denúncies contra la conselleria de Núria de Gispert.

La historia és molt més complicada del que expliqueu i, en qualsevol cas, es la història de Farrerons, no d'Adecaf.

A nosaltres ens consta que Farrerons ha fet tot el que ha pogut per aturar els mals tractes a les presons i que sols va acabar a la PxC per desesperació.

Si els suposats progressites haguessin recolzat les seves denúncies (finalment comfirmades per l'Observatori dels Drets Humans de la UB), potser moltes coses que van passar després no haurien passat i s'hauria pogut evitar l'episodi monstruós del 1er de maig de 2004 a Quatre Camins. Adecaf va avisar durant anys, no se'ns va fer cas, els resultats tots els coneixem.
Re: Tura dimissió
22 feb 2009
ADECAF, és el projecte del senyor Ferrerons i dues persones més. Quan parlo de la proposta sobre les presons que feien els xenòfobs de PxC, no afirmo que era una proposta de ADECAF, sinó de Ferrerons, i tu mateix (Ferrerons) ho confirmes i disculpes. No és cert que ADECAF no tingui gens que veure. De fet va aparèixer una nota desde ADECAF, parlant de "dimissió" de Ferrerons, que va ser denunciada públicament perquè en realitat no era cert, només era una suspensió temporal per a cuidar la deterioració d'imatge i possibles responsabilitats, però el senyor Ferrerons (o sigui, tu), seguia actuant en nom de ADECAF quan li venia en gana. És impossible separar ADECAF de Ferrerons, de la mateixa manera que és impossible separar PxC del Anglada.

Tot és més complicat, perquè s'ha intentat manipular la realitat, perquè aquesta no es veiés com era, i quan es denunciava aquesta manipulació, es desqualificava a qui la feian, de carcellers de la UGT.

Que el de Quatre Camins del 2004 estava cantat, és cert, però no per la "labor informativa" de ADECAF, sinó perquè les persones preses, just dos anys abans, ja van protagonitzar un planti de braços caiguts que es va intentar disfressar com motí per a justificar tota violència contra elles, i dispersar-les. Les úniques persones que van denunciar aquesta situació, són de l'entorn de l'Observatori Penal, però sobretot, dels col·lectius que apareixen en el diari duent la pancarta i convocant tots els anys les mobilitzacions contra les presons. En tot cas, ADECAF i sobretot Ferrerons, s'han acollit en aquestes pàgines, a l'empar de la labor de les persones d'aquests grups; utilitzant els espais contrainformatius creats per elles, per a "colar" les teves desinformacions (informacions interessades), com les convocatòries enfront de la conselleria de Justícia, aprofitant els successos de Grècia.

Així de complicades són les coses i tot lo demés, és només retòrica. Quan comencis a reconèixer sincerament els errors, i no només de boca, llavors, i potser només llavors, és probable que Francesc Arnau o qualsevol altra de les persones compromeses t'escoltin. No van ser ells els quals es van creuar de braços, has estat tu qui has fet l'impossible per tergiversar-lo tot.
Re: Tura dimissió
22 feb 2009
I com saps tu que Adecaf és Farrerons i res més?

Sembles tan informat que més aviat fas olor a Mosso d'Esquadra d'UGT!!!

Se t'ha vist el llautó, maco!!!

ADECAF ÉS FARRERONS I L'AUTOR DEL POST ÉS FARRERONS?

Demostra-ho, si pots. Tota la teva argumentació depén d'afirmacions de fet que no has provat ni pots provar.

Quan Farrerons va anar a veure en Francesc Arnau, no havia ocupat cap càrrec a un partit llevat CiU i se'l va rebutjar per ser un "carceller". Arnau és culpable. No va saber separar el contingut de la denúncia de Farrerons del subjecte que presentava la denúncia.

Suposem que un nazi denuniciï una violació, la denúncia pot ser veritat, i negar-li tota validesa perquè el denunciant és nazi SOLS PERJUDICA A LA DONA VIOLADA.

Farrerons va haver de lluitar sol i, al final, en un món ple de defensors dels drets humans que sols li deien que ell era un carceller, va haver d'enfrontar-se als sindicats, a l'administració i a tota la classe política catalana, decidida a tapar l'escàndol.

Com si digessin, ei, nano, la teva feina és torturar, deixan'ns a nosaltres el paper de "bons" de la pel·lícula.

Així que Farrerons es va cabrejar molt i la seva guerra ja no va ser contra els carcellers ultres, o no sols, sinó CONTRA TOTA LA OLIGARQUIA DEL PAÍS, POLÍTICA i social, ONGS, SINDICATS I RESTA DE HIPÒCRITES QUE SILENCIAVEN ELS MALS TRACTES A RECLUSOS A LES PRESONS CATALANES.

Vosaltres heu fabricat un Farrerons destroyer i ple d'odi contra tota la púrria progre, però ell segueix defensant posicions d'esquerres en totes les matèries: presons sense mals tractes, immigració controlada, ateísme radical, economia socialista, estructura política (assembleària) dels partits polítics, etc.

No veig res que l'esquerra no pugui acceptar, llevat de la condemna dels crims del comunisme, la VERDADERA CAUSA DE QUÈ FARRERONS SIGUI ACUSAT DE FEIXISTA, simplement no traga i si s'ha de defensar els drets humans i denunciar els genocidis, ELS DEL MARXISME TAMBÉ HO SÓN I AMB 100 MILLIONS DE VÍCTIMES...

Farrerons és un EXTREMA ESQUERRA DE VERITAT i l'únic que feu vosaltres és repetir clixés.
Sindicat Terrassa