Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : globalització neoliberal : ecologia : mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
17-M: Més de 250.000 exemplars. 7 i 8 de març trobada a la Catalunya nord. Debat obert sobre quina gran acció es convoca
16 feb 2009
PUBLICACIÓ 17-M COM A MÍNIM 250.000 EXEMPLARS:
Fem-la entre totes més massiva
En la publicació del 17 de març podran sortir més de 250.000 exemplars.
Aquest cop de nou, la volem liar grossa i ho aconseguirem amb la participació de tots.

Podeu trobar l'index provisional, com es pot colaborar per ampliar la tirada i més informació en aquest article: http://www.17-s.info/node/745

La primera forma de participar es col·laborant per distribuir i repartir diaris.

Ompliu el formulari per participar en la distribució, si encara no ho heu fet,
http://www.17-s.info/guardat-el-17-de-marc
que ens anirà molt bé tenir-ho preparat amb temps. Si ho parleu amb gent del mateix barri o poble per fer una petició conjunta ajudarà també a que sigui més fàcil coordinar-ho.


CONVOCATORIA TROBADA
PEL 7 I 8 DE MARÇ A LA CATALUNYA NORD

Abans del 17 de març hi haurà una trobada per preparar-ho que hi haurà els dies 7 i 8 de març en un lloc de la Catalunya nord que està encara per confirmar.

L'objectiu de la reunió serà acabar de preparar questions relatives al 17-M però sobretot organitzar-nos per donar continuitat a totes les propostes que allà es faran públiques. Amb aquestes propostes apostarem per aprofitar de totes totes la oportunitat de la crisi, amb l'objectiu final de posar en marxa ja un procés d'autogestió cada vegada major de la gent a nivell local per a cobrir les nostres necessitats com a resposta a la crisi i com alternativa a la destrucció del planeta i de les relacions humanes.

Donat que la difusió serà molt gran i que tenim l'experiència del 17-S en que a partir d'aquell dia les nostres capacitats de coordinar es van veure col·lapsades per l'amontegament de peticions de tot tipus, creiem que anirà molt bé preveure-ho i crear grups de treball per a les setmanes i mesos següents.

Informació més detallada i inscripcions aquí:
http://www.17-s.info/node/669

DEBAT SOBRE CONVOCAR UNA VAGA GENERAL O UNA ACCIÓ SIMILAR

Us convidem al debat que ja ha començat fa dues setmanes, sobre la realització d'una Vaga General o una acció similar.
La proposta surt del grup de redacció de la publicació massiva del proper 17 de març amb la idea de poder-la introduir en la publicació. Després d'aquests dies de discussió s'està plantejant també l'opció de "vaga de diners" i de "vaga de capitalisme" . Amb la intenció compartida per les diverses propostes de convocar a una acció massiva i coordinada per aturar aquest capitalisme en crisi i alliberar-nos'en. El que és important entendre és que no parlem només d'una vaga de treballadors, sinó que parlem d'una gran acció que com a éssers humans que som, fills d'una civilització en decadència, tenim la necessitat i la responsabilitat de tirar endavant. Ara que l'economia capitalista perd pistonades és el moment de fer-la parar, d'aturar-nos i construir una nova manera de viure.
Fins el 6 de març, a través de diversos mecanismes de participació i d'assemblea virtual anirem debatent, re-avaluant el que calgui i concretant la proposta. Així com la seva redacció en la publicació.
Aquest és un debat que volem tenir amb totes les persones individuals, grups informals, campanyes, sindicats alternatius, organitzacions i moviments que vulguin dir i fer quelcom DE VERITAT per canviar les coses.
Podeu afegir-vos al debat virtual aquí: http://www.17-s.info/debatvaga

Esperem comptar amb la vostres reflexions i participació

En solidaritat,

Col·lectiu crisi
http://www.17-s.info
Mira també:
http://www.17-s.info

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa