Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[UPF] L'assemblea d'Estudiants d'Humanitats contra l'agressió dels Mossos
16 feb 2009
L'Assemblea d'Estudiants d'Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra, reunida el 16 de febrer de 2009, ha acordat el següent:
- Demanar a la Facultat d'Humanitats que condemni l'agressió dels Mossos d'Esquadra a estudiants al Campus de Poblenou el 13 de febrer de 2009 i que faci el possible per reparar als estudiants de la facultat per les injúries rebudes des de la premsa, propiciades per autoritats de la Universitat.

- Expressar la seva solidaritat amb els estudiants que van participar en la tancada.

- Condemnar enèrgicament l'atac a la llibertat de premsa que suposa que la Universitat vetés l'entrada de premsa al Campus.

- Condemnar, apel·lant a la sensibilitat històrica, l'entrada de policia a la Universitat.

- Promoure, mitjançant una comissió delegada, la celebració d'una junta extraordinària o la inclusió d'un punt de l'ordre del dia per aquest assumpte a la pròxima reunió de la Junta per fer efectiu el primer punt d'aquests acords, tot seguint el procediment que s'estableix al punt 4 de l'article 8 del capítol 2 del Reglament de la Junta d'Humanitats.

- Informar d'aquests acords al conjunt dels estudiants, a la Degana de la Facultat, al Cap de Departament, al Gabinet del Rectorat, al Rector i als mitjans de comunicació.

Barcelona, 16 de febrer de 2009.
Assemblea d'Estudiants d'Humanitats de la Universitat Pompeu Fabra.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [UPF] L'assemblea d'Estudiants d'Humanitats contra l'agressió dels Mossos
16 feb 2009
ànims, que la Pompeu tingui veu!
Sindicato Sindicat