Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: educació i societat
Trobada d' estudiants d' institut el dia 21 i 22. Necessitem de tota difussió. Extenm les assemblees, extenem la protesta
15 feb 2009
#file_1#
Hola companys!

El dia 11 de Febrer ens vam reunir estudiants de les assemblees d’ institut d’ Alella, de Vilassar, de Sabadell (MAES) i Cerdanyola (ALEC), junt amb estudiants de la UB-Centreal ocupada.

Nosaltres havíem convocat el dia 21 de Febrer, una trobada de Assemblees d’ institut a nivell de Països Catalans (també tenim present fer una trobada a nivell estatal i del principat) per coordinar-nos.
Resulta que també el dia 21, les assemblees d’ universitat tenien plantejat fer una Assemblea general.

D’ aquí va sorgir una proposta:

Instituts i Universitats ens reunirem per separat i debatrem sobre diferents temes el dia 21 de Febrer.
Després el dia 22 va sorgir la proposta de pel matí fer una trobada d’ instituts i universitats i posar coses en comú.
Llavors per la tarda havíem pensat d’ avisar a totes les empreses actualment en lluita de Catalunya , als moviments socials i a plataformes.
Per la tarda la nostra idea es que es faci debat sobre com unificar les lluites i quins han de ser els nostres objectius a aconseguir. Sabem que segurament no surti res sòlid d’ allí, però obrir un espai de debat obra la possibilitat real d’ unificar les lluites.

Per això us convidem als treballaors i moviments socials participar el dia 22 de Febrer a les 18:30h a la UB-Central, al costat de Plç Universitat.
Als estudiants d’ institut els animem a participar a les jornades que començaràn el Dissabte 21 a les 10h.

Us demanem que si esteu d’ acord ens ajudeu a fer la màxima difussió possible als instituts, centre de treball, assemblees de barri, AMPAS, moviments socials, organitzacions, sindicats, a tothom que vulgui assistir.

Entre tots/es pararem aquesta ofensiva!

Ens veiem!


maes.cat ARROBA hotmail.com
assembleaiesalella ARROBA gmail.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Trobada d' estudiants d' institut el dia 21 i 22. Necessitem de tota difussió. Extenm les assemblees, extenem la protesta
15 feb 2009
Amunt les assemblees de base, amunt el contrapoder!

Alla hi serem tots
Re: Trobada d' estudiants d' institut el dia 21 i 22. Necessitem de tota difussió. Extenm les assemblees, extenem la protesta
17 feb 2009
Tot l'espectre estudiantil d'avall a l'esquerra contra Bolonya i la Lec!! Tothom qui estduïi aquest finde a la central okupada!!!
Sindicato Sindicat