Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Els Països Catalans amb Euskal Herria
14 feb 2009
13 de febrer de 2009
acte5.jpg
acte3.jpg
Mes de 200 persones van participar a l'acte organitzat per Amics i Amigues d'Euskal Herria a les Cotxeres de Sants de Barcelona en suport a Euskal Herria. Julen Larrinaga, del moviment pro amnistia basc, va fer una extensa explicació del moment polític i repressiu que viu Euskal Herria i de les perspectives de futur de l'esquerra independentista basca. Aquest acte es va organitzar en el context de la III Setmana de solidaritat internacionalista amb Euskal Herria que es fa aquest dies arreu d'Europa.

www.suport-eh.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Els Països Catalans no són Euskal Herria
14 feb 2009
Doncs res ara a esperar la setmana de solidaritat Euskal Herria amb els Països Catalans.

Jo m'agafo una cadira per si de cas.
Re: Els Països Catalans amb Euskal Herria
14 feb 2009
Totalment d'acord. Som solidaris però no idiotes. I la solidaritat vé sempre només d'una banda, potser que ens ho plantegem...
Re: Els Països Catalans amb Euskal Herria
14 feb 2009
Si és clar i també esperarem na setmana de la solidaritat de palestina amb els que esteu a casa sense fer res.

A Euskal Herria hi ha una sensibilitat cap a les altres lluites, doncs al solidaritat és la tendresa dels pobles. Mentre hi ha uns quants essers que sols us mireu el màlic i us pregunteu perquè no sou els més famosos del mòn.

Ets patètic. Visquen es Països Catalans i visca Euskal Herria, però sobre tot morin les xusmes provocadores que des del seu sofa sols fanq ue críticar el que fan els altres. Si jo vull muntar un acte el munto, i si tu no hi vols anar no hi vas.
Re: Els Països Catalans amb Euskal Herria
14 feb 2009
No cal que faltis al respecte, que el que els altres fan no ho saps. Tu pots montar el que vulguis, però la majoria dels que monten això són bascos que viuen aqui. Que per no fer no participen ni de les mobilitzacions d'aqui. I ja ens entenem.

Ah, i jo també dic Visquin els Països Catalans i Euskal Herria.
Re: Els Països Catalans amb Euskal Herria
14 feb 2009
Eis gent, que estos actes normalment els promouen gent d'EH que viu a els Països Catalans, amb l'ajut evidentment de gent d'aquí. Si la gent catalana que viu a EH promoguessin un acte d'este tipo segurament tindrien tot el suport de l'esquerra abertzale i demes gent basca.
Salut!!
Re: Els Països Catalans amb Euskal Herria
15 feb 2009
felicitats i llibertat pels màrtirs
Sindicat Terrassa