Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: un altre món és aquí : criminalització i repressió : educació i societat : laboral : pobles i cultures vs poder i estats
Protestes dels estudiants durant la inauguració d´un campus de la Pompeu Fabra
13 feb 2009
Diversos col·lectius d'estudiants de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) havien convocat per avui una concentració de protesta al nou campus Comunicació-Poblenou de la UPF per protestar contra el desallotjament dels estudiants tancats ahir en aquest campus contra la mercantilització del mateix.
La protesta d'avui ha coincidit amb la presència del president de la Generalitat, José Montilla, que ha estat increpat juntament amb l'alcalde Jordi Hereu, el conseller d'Universitats Josep Huguet i el rector de la UPF, Josep Joan Moreso. Els Mossos d'Esquadra han impedit que arribessin a on era Montilla i els han fet retrocedir. Entre mig i un centenar d'estudiants han protestat amb pancartes i consignes contra el Pla Bolonya, contra els Mossos, contra el conseller Huguet i contra el rector de la UPF, Josep Joan Moreso. Els estudiants protesten pel desallotjament d'ahir a la mitjanit, que consideren desproporcionat i violent, quan els Mossos van entrar per la força a les aules del nou campus per fer for els alumnes que s'hi havien tancat. La UPF ha emès una nota de premsa on afirma que la majoria d'aquests estudiants que s'hi havien tancat no eren d'aquest campus, i que per això es va sol·licitar la intervenció dels Mossos.

Notícies relacionades:

* Els Mossos desallotgen es estudiants que s'havien tancat al Campus de la UPF de Poblenou (Divendres, 13 de febrer de 2009 a les 9:00)
http://www.racocatala.cat/noticia/mossos-desallotgen-estudiants-shavien-
* Estudiants de la UPF es tancaran al nou Campus Poblenou per protestar contra la mercantilització de la universitat (Dijous, 12 de febrer de 2009 a les 15:00)
http://www.racocatala.cat/noticia/estudiants-upf-tancaran-nou-campus-pob
Mira també:
http://www.racocatala.cat/

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more