Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
14 de febrer, dia de Solidaritat amb Gaza a Vic (Osona)
12 feb 2009
Amb motiu de la situació d'extrema violència que s'està vivint al Pròxim Orient, l'Associació Cultura, Pau i Solidaritat Haydée Santamaría, juntament amb altres entitats de la comarca d'Osona, ha planificat un Dia de Solidaritat amb Gaza.
Durant el dia es recolliran signatures de suport a la proposta de querella contra Pilar Rahola, per negar i justificar el genocidi palestí.
També es poden fer arribar a:
signaturesperlaveritat ARROBA gmail.com
gazacolorWEB.jpg
Amb motiu de la situació d'extrema violència que s'està vivint al Pròxim Orient, l'Associació Cultura, Pau i Solidaritat Haydée Santamaría, juntament amb altres entitats de la comarca d'Osona, ha planificat un Dia de Solidaritat amb Gaza.

El proper dissabte 14 de febrer a partir de les 4 de la tarda s'han programat diferents activitats a Vic, amb la finalitat d'informar sobre “la realitat que ja fa 61 anys que està vivint el poble palestí i, per mostrar la solidaritat i denúncia davant d'aquesta situació”.

“Les activitats previstes no deixaran indiferent a ningú, ja que aquest dia es podrà conèixer de primera mà el que ha de suportar el poble palestí davant la indiferència de la comunitat internacional”, diuen els organitzadors.

Es començarà la jornada amb una exposició fotogràfica, acompanyada d'un te solidari i una lectura de cartes de nens palestins refugiats al Líban, a la plaça de la Catedral de Vic. “D'aquesta manera es podrà comparar visualment el tracte que van tenir els nazis cap als jueus, durant la Segona Guerra Mundial i, el tracte rebut actualment pels palestins per part del moviment sionista”, diuen des de l’Associació.

A continuació hi haurà una projecció del documental palestí "Domicili Privat" on es veu el patiment d'una família palestina obligada a conviure amb l'exèrcit israelià al pis de sobre de casa seva.

Abans del concert de clausura, el metge palestí resident a Vic, Dr. Sami Mahmud Abdul Jawad, i un membre de l'Associació Cultura, Pau i Solidaritat Haydée Santamaría faran una exposició de la situació actual al Pròxim Orient en una xerrada al Casal Claret.

El dia acabarà amb un concert solidari a La Torratxa per recaptar fons per enviar als Comitès de la Salut Palestins que gestionen diferents hospitals del nord de Gaza, atenent a la seva crida de solidaritat per la falta de materials sanitaris per l'atenció de les més de 5.000 víctimes produïdes a l'últim atac d'Israel a la Franja.

Durant el dia es recolliran signatures de suport a la proposta de querella contra Pilar Rahola, per negar i justificar el genocidi palestí.
Mira també:
http://culturaipau.blogspot.com/
http://negacionista.blogspot.com

This work is in the public domain

Comentaris

Us heu convertit a l'islam ja?
13 feb 2009
Les CUP i el Consell Islàmic treballant junts?

Aquesta si que es bona, precisament l'Islam una religió que discrimina a les dones i odia als homsexuals ajuntat amb els superprogres de les CUP.
Re: 14 de febrer, dia de Solidaritat amb Gaza a Vic (Osona)
13 feb 2009
i jo em demano: perque en ves de preocupar-vos dels afers dels altres, no ens preocupem de nosaltres mateixos. Aqui a Catalunya hi ha molta feina per fer. la sol-lidaritat comenca aqui. Tambe si voleu i tant que us preocupa la situacio alla, podrieu crear una brigada de voluntaris i marxar cap alli a lluitar amb ells.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more