Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494

Warning: error_log(/srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/private/log/dadaphp.log): failed to open stream: S’ha denegat el permís in /srv/www/indymedia.org/barcelona/site.tree/public/imc_classes/imc_FunctionLibrary.inc on line 494
Notícies :: indymedia
[Repost] Servidor d'IMC-UK segrestat per la policia
08 feb 2009
El dia 23 de gener vaig publicar la noticia que penjo a sota al newswire d'Indymedia Barcelona. Tot seguit la pagina va caure, i ha estat offline durant bastants dies. Ara veig que torna a ser accessible, pero no he trobat la noticia original que vaig penjar.

Aqui la penjo una altra vegada, i nomes apuntar que el servidor encara no ha estat tornat a IMC-UK, que la policia encara no ha presentat l'ordre judicial del segrest tot i que se'ls hi ha demanat varies vegades mitjançant advocats, i que IMC-UK segueix funcionant pero sense tenir del tot clar que hi ha realment darrere de tot aixo.
Ahir dijous 22 de Gener al mati, un servidor d'Indymedia UK va ser segrestat per la policia a la ciutat de Manchester.

Resumint, aquesta operacio va ser deguda al fet que al dia anterior, es va publicar un comentari relacionat a una noticia sobre activistes de la campanya d'alliberament animal SHAC, el qual incluia les dades pesonals d'un jutge que acabava de sentenciar a un total de 50 anys de preso a quatre activistes del SHAC.

Voluntaris d'IMC-UK van remoure les dades personals immediatament, tal i com les 'editorial guidelines' d'IMC-UK estipulen. Tot i aixi, la policia va apareixer al 'colo' a on el servidor estava situat, i se'l va emportar.

Aquesta es la segona vegada que un servidor d'IMC-UK es segrestat. La primera vegada va ser al 2004 quan el FBI, en una operacio obscura que encara no s'ha acvlarit, va endurse'n un dels servidors que aleshores IMC-UK feia servir.

Per qui vulgui informacio mes detallada, aqui teniu la noticia penjada a IMC-UK (en angles)

http://www.indymedia.org.uk/en/2009/01/419838.html

I la nota de premsa (tambe en angles)

http://www.indymedia.org.uk/en/2009/01/420319.htm

Indymedia UK va tornar a ser 'online' immediatament gracies a un sistema de 'mirrors' que te funcionant des del primer segrest al 2004, pero la pagina nova d'Indymedia-London va estar caiguda durant quasi be tot el dia, tot i que ara tambe ja torna a ser accessible.

Tot i que es veritat que la repressio no ens fara callar, tambe es cert que cal apel.lar a la inteligencia politica dels usuaris d'Indymedia. Si creiem que Indymedia (en general) es part de la infrastructura autonoma creada i mantinguda pels moviments mateixos, cal defensar-la de la mateixa manera que cal defensar els espais alliberats (centres social okupats i demes experiences autonomes) Penjar les dades personals (nom, adreça, etc...) d'un jutge nomes pot portar repressio immediata, sense guanyar-hi res.

En fi, ja van dos servidors, pero IMC-UK segueix 'online'!

PD: Aqui hi ha tota la informacio (en angles) sobree el segrest del servidor al 2004 per part del FBI:

Bristol Server seizure:

http://www.indymedia.org.uk/en/2005/06/315177.html

Aimsha server seizure:

http://www.indymedia.org.uk/en/2004/11/300886.html
Mira també:
http://www.indymedia.org.uk/en/2009/01/420278.html
http://www.indymedia.org.uk/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat