Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Levantina de Seguridad podria ser el començament...
06 feb 2009
Levantina de Seguridad podria ser el començament...

d'una escalada de la integració de la seguretat privada en les funcions informatives i repressives de la Generalitat de Catalunya.
Fent una mirada enrrera, al desenvolupament dels desallotjaments, per exemple, no podem oblidar com al llarg dels anys s'han succeït diferents desallotjaments il·legals en els que han intervingut directament matons o professionals de la seguretat privada amb la coneixença i legitimitat de les institucions jurídiques.
També s'ha incrementat exponencialment la pressència d'aquestes empreses de seguretat privada en la majoria dels "serveis públics" de la nostra apreciada Generalitat de Catalunya donant-se fets molt greus com el de mercat nou o les sobrades ocasions de violència que alguna de nosaltres ha patit en algun moment als "transports públics".
En alguns paísos d'Europa les empreses privades de seguretat desenvolupen, a més de les que totes coneixem, funcions policials com la seguretat d'institucions, aeroports, tràfic, i el més sobrat de tot: infiltracions en alguns Moviments Socials.
El joc "si cuela cuela" tampoc ens hauria de sorprendre ja que és una conescuda dinàmica política de les nostres institucions, recordem com ens varen col·lar les ETT's i moltes altres...


This work is in the public domain
Sindicato Sindicat