Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Disponible el llibre Encent la flama de l'ecologisme revolucionari (versió catalana=
05 feb 2009
Està disponible en format pdf:

http://alliberamenttotal.files.wordpress.com/2009/02/proleg21.pdf
Dibujo3.JPG
Fragment d'un text, Els udols sel’s queda el vent, l’acció prèn victòries, per presentació llibre en català:"La confrontació directa que durant els últims anys i que fins enguany perduren singularitzant la lluita per la defensa del territori i de les/els animals que en ell hi habiten, és a Estats Units i als països europeus més occidentalitzats, una mostra de l'aura de ràbia i impotència generada al voltant de l'observar dia a dia com l'esforç de les persones que treballen gratuïtament i públicament en organitzacions autònomes de base és envà, quan succeeix que enfront protestes i reclamacions multitudinàries i que perduren contra l'Administració i grans empreses capitalistes, les quals protagonitzen les més significatives agressions a les indefenses, com en aquest cas concret del que relatarà el llibre a natura i animals, esdevenen innamovibles.
    Ja podem etzitbar ben fort si volem. Mai ens escoltaran. Tenen la batalla guanyada del condicionant de l'opinió pública amb els seus mitjans.
    Podem agenollar-nos, suplicar i plorar que parin ja d'exprimir la natura i els animals, que guaitaran a una altra cantonada, si abans no s'han rigut de nosaltres a la cara.
    Podem també assistir a milers de manifestacions que les empreses i els ajuntaments seguiran arrasant amb el medi i enganyant-nos quan els convingui. La gent oblidarà, i aquí no ha passat res.
    Si un/a activista compromesa que realment vol canviar les coses, segueix amb els ulls tancats per no adonar-se que s'han d'estudiar bé els punts febles de l'enemic/ga per abatre-la, podem deduïr o bé que viu amb una vena col•locada al voltant del cap o bé, que no és sincera amb si mateixa, sacrificant temps lluïnt una ideologia mediocre la qual sap que sempre serà innasolible. No podem esperar victòries ni miracles, sinó conquistar-les per tots els mitjans impossibles, fortes i constants colpejar on fa més mal.
    Construïr pilars és necessari per no caure al buit d'un precipici d'incomprensió, bases perquè pel futur hi hagi material perquè les generacions que arribin és puguin nodrir amb la collita. Però sinò destruïm alhora als agressors, aquests van creixent, retroalimentant-se, reproduïnt-se i agafant confiança."

(...)

http://alliberamenttotal.wordpress.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Disponible el llibre Encent la flama de l'ecologisme revolucionari (versió catalana=
05 feb 2009
El títol és Encenent la flama de l'ecologisme revolucionari (versió catalana)
Sindicat Terrassa